بی گمان آنچه در جهان بیش از همه یافت میشود عقل نیست، خوبی است...
خوبی حتى اگر سودجویی آن را فلج کرده و از کار انداخته باشد، باز هست و در هر کجا که انگیزه خودخواهانه نباشد که جلوش را بگیرد، می شکفد.

در جستجوى زمان از دست رفته
مارسل پروست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

رفیق، زندگی را بدانگونه که مردمان به تو عرضه می‌دارند مپذیر. پیوسته به خود بقبولان که زندگی، زندگی تو یا دیگران، میتواند زیباتر از این باشد.
به هیچ روی آن زندگی دیگر را مپذیر؛ آن زندگی آینده را که شاید تسلی‌بخشمان باشد و یاریمان دهد تا آسان‌تر به رنج‌های این یک گردن نهیم.
از روزی که رفته‌رفته دریابی که مسئول بیشتر رنج‌های زندگی نه خدا بلکه بشر است، دیگر بدان‌ها تن در نخواهی داد.⁣

مائده‌های زمینی⁣
آندره ژید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در حقیقت، شانس پیروزی شما همین جاست، همین حالاست، نه در گذشته و نه در آینده.
فیلسوفی قدیمی می گوید: "امروز اولین روز از بقیه ی عمر شماست."

هیچ وقت فراموش نکنید که خداوند به هر یک از ما حیرت انگیزترین یکتایی را داده است؛ هیچ کس در دنیا نمی تواند کاری را انجام دهد که شما می توانید انجامش دهید؛ چه کسی می تواند مثل شما فکر کند و ببیند؟ چه کسی می تواند آنچه را شما می توانید خلق کنید، خلق کند؟

شما شبکه ای پیچیده از ویژگی های خوب تنیده شده، نقطه نظرها، توانایی ها، ذوق ها و سلیقه ها و استعدادها هستید. اگر عنان زندگی خود را به دست نگیرید، گنجی عظیم را از دست داده اید.

غیرممکن کمی دیرتر ممکن است
آرت برگ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابا لنگ‌درازِ عزیزم
کسی که در زندگی‌اش کسی را
از تهِ قلبش دوست دارد همیشه نگران است!

نگران غذا خوردنش
نگران ماشین‌هایی ‌که به او نزدیک می‌شوند
و بوق‌شان خراب است
نگران ویروس‌هایی که دور او می‌چرخند!

اما بابای عزیزم
این‌ها از شیرین‌ترین نگرانی‌‌های دنیا هستند!
از شیرین‌ترین‌ های آنها ...

بابالنگ‌دراز
جین وبستر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شب‌ها آنقدر به‌هم شبیهَ‌ند که آدم میتواند یکشنبه را با چهارشنبه اشتباه کند.
هیجان و ماجرا از زندگیِ همه‌ی ما رانده شده و در وسائل ارتباط جمعی اجتماع کرده.
جنگ، آنجاست، ماجرا، آنجا، عشق، آنجا، و رنج نیز آنجا - در تصویر، در صوت و در حروفِ ریز و درشت.
زندگی، جریانِ ساده‌ی مکرّری دارد.

تضادهای درونی
نادر ابراهیمی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من برای این که حال خوش داشته باشم باید دوز روزانه‌ی ادبیات را مصرف کنم. در این مورد هیچ فرقی با بیماری که هر روز باید یک قاشق دارو مصرف کند ندارم.

رنگ های دیگر
اورهان پاموک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شاگردی از استاد پرسید: خواهش می کنم به من بگو از کجا باید یک انسان خوب را تشخیص دهم؟

استاد جواب داد: تو نمی توانی از روی سخنان یک فرد تشخیص دهی که او یک انسان خوب است، حتی از ظاهر او هم نمی توان به این شناخت رسید. اما می توانی از فضایی که در حضور او به وجود می آید، او را بشناسی؛ چرا که هیچ کس قادر نیست فضایی ایجاد کند که با روحش سازگاری نداشته باشد.

چهار صد داستان
نوربرت لش لایتنر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هر که باشیم، هر کجای دنیا زندگی کنیم، همگی جایی در اعماقمان نوعی حس کمبود داریم. انگار چیزی اساسی گم کرده ایم و می ترسیم نتوانیم آن را پس بگیریم. آن هایی هم که می دانند چه چیزی کم دارند، واقعا انگشت شمارند.

ملت عشق
الیف شافاک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خوب است که آدم را دوست داشته باشند، حتی اگر دوام نداشته باشد.
خوب است که آدم بداند روزی روزگاری من بودم و او.

ما دروغگو بودیم
امیلی لاکهارت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدمی اگر هیچ چیز در این دنیا نداشته باشد، باز هم چیزی هست که باید بابت آن هر ثانیه شادی کرد و آن "وجود داشتن" است!

وجود داشتن برای عشق ورزیدن به تمام کسانی که ما را در زندگی‌شان پذیرفته‌اند ...

می‌خواهم سهمم را ببخشم
فردریک بکمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین