از همه چیز غم انگیزتر این بود که زندگی ادامه داشت.
اگر معشوقی دنیا را ترک کند زندگی باید برای آن عاشق به پایان برسد.
اما هرگز پایانی در کار نبود و دلیل اصلی صبح بلند شدن اغلب مردم همین بود؛ بلند میشدند نه به خاطر اینکه فرقی میکرد، بلکه به این خاطر که فرقی نمی*کرد.

{درخت شب .. ترومن کاپوتی}

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ReiHan
فِعلا سبکبار و هوشیارم و به این "فعلا" این زمان نامعین محدود ، دو دستی چَسبیده‌ام . فهمیده‌ام که می‌توان مُرد و از نو متولد شد . می‌توان اردنگ خورد و تَه چاه افتاد و به دستی ، ریسمانی ، امیدکی آویزان شد و بیرون آمد .

#گلی_ترقی | دو دنیا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ReiHan
آدم‌ها بیشتر از اینکه دلبسته‌ زندگیشون‌ باشن در‌ بند اون هستن و‌ به جای اینکه در‌ زندگی غرق بشن و تجربش کنن بیشتر نگران تصویری هستن که ازشون به جای میمونه و این وقتی همه چیز فانیست چه اهمیتی داره ؟! - میلان کوندرا - بار هستی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رویا، مِلکِ شخصیِ من است. از مال دنیا فقط همین را دارم و همین را میخواهم و آن را بسیار دوست می‌دارم و بیزارم از آنها که آگاهانه، رویاهای مرا پاره می‌کنند. من، با رویا به راه‌های خلاف نمیروم و با رویا، شهوت نمی‌رانم. رویا، برای من، یعنی پیوسته به سیر و سیاحت در گذشته‌ها رفتن، تصویرهای لحظه‌ای خاص از کف رفته‌ی بازنیامدنی را پیش چشم خیال آوردن و آن لحظه‌ها را ترمیم کردن، تصحیح کردن و از نو ساختن. جبرانِ خطا در ذهن، آماده سازی خویش است برای آینده.

نادر ابراهیمی | ?مردی در تبعید ابدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ترسم از آدمهاییه که مثل تاکسی باهات برخورد می‌کنن، آدم‌هایی که بی‌هوا وارد زندگیت می‌شن، با عجله حرف از دوست داشتن می‌زنن و واسه پیش رفتن شتاب دارن، لعنتی‌ها انگار می‌خوان فرار کنن، انگار می‌خوان فراموش کنن، و وقتی هم که می‌بینن به اندازه‌ی کافی دور شدن، بی مقدمه می‌گن، ممنون، پیاده می‌شم.

قهوه سرد آقای نویسنده | روزبه معین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نگاهی به روابطتان بیندازید
و مطمئن شوید سه ساعت از وقت تان را برای یک فرد سه دقیقه ای صرف نمی کنید!

دارن هاردی|اثر مرکب

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا ما دلمان مى‌خواهد تا ابد زنده باشیم؟ چون امید داریم فردا یا فرداها کسى پیدا شود که ما از دل و جان دوستش داشته باشیم. چون مى‌خواهیم حتى اگر شده یک روز دیگر را در کنار کسى که دوستش داریم سپرى کنیم..

عشق وراى ایمان/پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زن ها موجوداتی بی نظیر هستند. آنها قادرند هر مصیبتی را تاب بیاورند، چونکه اینقدر عقل توی کله شان هست که بدانند تنها کاری که باید در قبال اندوه و دشواری های زندگی انجام داد اینست که دل به دریا بزنی و از میانه آن بگذری و از آن طرف سر به سلامت بیرون ببری. به نظرم دلیل اینکه زن ها قادرند این طور عمل کنند اینست که آنها نه تنها برای درد جسمانی شأن و اعتباری قایل نیستند بلکه اصلاً آن را محل اعتنا هم به حساب نمی آورند، زن ها از اینکه از پا در بیایند اصلاً خجالت نمی کشند ...!

? حرامیان
? ویلیام فاکنر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
-من عاشق مردی بودم که در دنیای جدیدی را به رویم گشود، ولی این قدر عاشقم نبود که خودش توی این دنیا ساکن شود…

پس از تو
#جوجو_مویز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی که روح تلخ میشود تلخ میماند. کاری نمیتوانی کرد.
تلخی انگ است. داغ است و مهر و نشانه‌ست. می‌ماند. میشود هویت انسان. مانند رنگ چشم. هرچند رنگ چشم دنیا را رنگی نمیکند. ولی تلخی... تلخی.

? مَدّ و مِه
? ابراهیم گلستان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین