به کافه نویسندگان خوش آمدید

با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با ما باشید

از همه چیز غم انگیزتر این بود که زندگی ادامه داشت.
اگر معشوقی دنیا را ترک کند زندگی باید برای آن عاشق به پایان برسد.
اما هرگز پایانی در کار نبود و دلیل اصلی صبح بلند شدن اغلب مردم همین بود؛ بلند میشدند نه به خاطر اینکه فرقی میکرد، بلکه به این خاطر که فرقی نمی*کرد.

{درخت شب .. ترومن کاپوتی}

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ReiHan
فِعلا سبکبار و هوشیارم و به این "فعلا" این زمان نامعین محدود ، دو دستی چَسبیده‌ام . فهمیده‌ام که می‌توان مُرد و از نو متولد شد . می‌توان اردنگ خورد و تَه چاه افتاد و به دستی ، ریسمانی ، امیدکی آویزان شد و بیرون آمد .

#گلی_ترقی | دو دنیا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ReiHan
آدم‌ها بیشتر از اینکه دلبسته‌ زندگیشون‌ باشن در‌ بند اون هستن و‌ به جای اینکه در‌ زندگی غرق بشن و تجربش کنن بیشتر نگران تصویری هستن که ازشون به جای میمونه و این وقتی همه چیز فانیست چه اهمیتی داره ؟! - میلان کوندرا - بار هستی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رویا، مِلکِ شخصیِ من است. از مال دنیا فقط همین را دارم و همین را میخواهم و آن را بسیار دوست می‌دارم و بیزارم از آنها که آگاهانه، رویاهای مرا پاره می‌کنند. من، با رویا به راه‌های خلاف نمیروم و با رویا، شهوت نمی‌رانم. رویا، برای من، یعنی پیوسته به سیر و سیاحت در گذشته‌ها رفتن، تصویرهای لحظه‌ای خاص از کف رفته‌ی بازنیامدنی را پیش چشم خیال آوردن و آن لحظه‌ها را ترمیم کردن، تصحیح کردن و از نو ساختن. جبرانِ خطا در ذهن، آماده سازی خویش است برای آینده.

نادر ابراهیمی | ?مردی در تبعید ابدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ترسم از آدمهاییه که مثل تاکسی باهات برخورد می‌کنن، آدم‌هایی که بی‌هوا وارد زندگیت می‌شن، با عجله حرف از دوست داشتن می‌زنن و واسه پیش رفتن شتاب دارن، لعنتی‌ها انگار می‌خوان فرار کنن، انگار می‌خوان فراموش کنن، و وقتی هم که می‌بینن به اندازه‌ی کافی دور شدن، بی مقدمه می‌گن، ممنون، پیاده می‌شم.

قهوه سرد آقای نویسنده | روزبه معین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نگاهی به روابطتان بیندازید
و مطمئن شوید سه ساعت از وقت تان را برای یک فرد سه دقیقه ای صرف نمی کنید!

دارن هاردی|اثر مرکب

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا ما دلمان مى‌خواهد تا ابد زنده باشیم؟ چون امید داریم فردا یا فرداها کسى پیدا شود که ما از دل و جان دوستش داشته باشیم. چون مى‌خواهیم حتى اگر شده یک روز دیگر را در کنار کسى که دوستش داریم سپرى کنیم..

عشق وراى ایمان/پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زن ها موجوداتی بی نظیر هستند. آنها قادرند هر مصیبتی را تاب بیاورند، چونکه اینقدر عقل توی کله شان هست که بدانند تنها کاری که باید در قبال اندوه و دشواری های زندگی انجام داد اینست که دل به دریا بزنی و از میانه آن بگذری و از آن طرف سر به سلامت بیرون ببری. به نظرم دلیل اینکه زن ها قادرند این طور عمل کنند اینست که آنها نه تنها برای درد جسمانی شأن و اعتباری قایل نیستند بلکه اصلاً آن را محل اعتنا هم به حساب نمی آورند، زن ها از اینکه از پا در بیایند اصلاً خجالت نمی کشند ...!

? حرامیان
? ویلیام فاکنر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
-من عاشق مردی بودم که در دنیای جدیدی را به رویم گشود، ولی این قدر عاشقم نبود که خودش توی این دنیا ساکن شود…

پس از تو
#جوجو_مویز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی که روح تلخ میشود تلخ میماند. کاری نمیتوانی کرد.
تلخی انگ است. داغ است و مهر و نشانه‌ست. می‌ماند. میشود هویت انسان. مانند رنگ چشم. هرچند رنگ چشم دنیا را رنگی نمیکند. ولی تلخی... تلخی.

? مَدّ و مِه
? ابراهیم گلستان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا