یک کلمه، یک کلمه را به خاطر بسپار و دیگر مشکلی نخواهی داشت.
کلمه "متفاوت" را به یاد داشته باش.
تو با هر کس دیگر در دنیا فرق داری...!

گریز از سرزمین امن
ریچارد باخ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جنگ فقط بر سر بقیه خراب نمی‌شود.
کلمات هم می‌توانند تبدیل به سلاحی خطرناک شوند.

بالکان اکسپرس
اسلاونکا دراکولیچ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیشب به خودم گفتم: شعور یک گیاه در وسط زمستان، از تابستان گذشته نمی آید، از بهاری می آید که فرا می‌رسد.
گیاه به روزهایى که رفته، نمی اندیشد، به روزهایى می اندیشد که می آید، اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد آمد، چرا ما انسان ها باور نداریم که روزی خواهیم توانست به هر ان چه می‌خواهیم، دست یابیم؟

نامه های عاشقانه ی یک پیامبر
جبران خلیل جبران

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تا آن هنگام که فصل آخر در کتاب زندگی انسانی نوشته نشده هر صفحه و هر تجربه ای مهیج است
همه چیز گشوده است و قابل تغییر
کسی که تنها
به فصل های قدیمی و ورق خورده ی کتاب بیاندیشد
نقطه اوج فصل آخر زندگی را از دست می دهد .

مارگوت بیکل

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از نظر گاندی، هفت موردی که بدون هفت مورد دیگر خطرناک هستند:
۱- ثروت، بدون زحمت
۲- لذت، بدون وجدان
۳- دانش، بدون شخصیت
۴- تجارت، بدون اخلاق
۵- علم، بدون انسانیت
۶- عبادت، بدون ایثار
۷- سیاست، بدون شرافت
این هفت مورد را گاندی تنها چند روز پیش از مرگش بر روی یک تکه کاغذ نوشت و به نوه‌اش داد.

گاندی گونه‌ای زندگی
کریشنا کری پالانی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پدر گفت: " دوست داشتن که عیب نیست باباجان. دوست داشتن دل آدم را روشن می‌کند. اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می‌کند. اگر از حالا دلت به محبت انس گرفت، بزرگ هم که شدی آماده‌ی دوست داشتن چیزهای خوب و زیبای این دنیا هستی. دل آدم عین یک باغچه پر از غنچه است. اگر با محبت غنچه‌ها را آب دادی باز می‌شوند، اگر نفرت ورزیدی غنچه‌ها پلاسیده می‌شوند. آدم باید بداند که نفرت و کینه برای خوبی و زیبایی نیست، برای زشتی و بی شرفی و بی‌انصافی است. این جور نفرت علامت عشق به شرف و حق است."

سووشون
سیمین دانشور

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باورت بشود یا نه، روزی می‌رسد که دلت برای هیچ‌کس به اندازه‌ی من تنگ نخواهد شد. برای نگاه کردنم، خندیدنم و حتی اذیت کردنم، برای تمام لحظاتی که در کنارم داشتی.
روزی خواهد رسید که در حسرت تکرار دوباره من خواهی بود. می‌دانم روزی که نباشم هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد.

تنهایی پر هیاهو
بهومیل هرابال

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میخواهم مادرم را ببوسم، بگویم دوسش دارم، در دامنش گریه کنم بدون این که از نشان دادن احساساتم خجالت بکشم. احساسات من همیشه همه جا بوده اند، فقط پنهانشان می کردم. می خواهم خودم را به یک مرد، به شهر به زندگی و سرانجام به مرگ ببخشم.

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد
پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من ناراحت نمی‌شوم، تو هم لازم نیست ناراحت شوی!
داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی آدم‌های باشعور بشود ...

نامه به فلیسه
فرانتس کافکا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
طفل تعجب می‌کند، جوان خشمناک می‌گردد، ولی پیر جهان‌دیده با نگاه خونسرد به این دنیا نظر می‌کند، از حق و ناحق نمی‌جوشد و از خوب و بد چشم‌ می‌پوشد ...

آدمک حصیری
آناتول فرانس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین