SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد بخش منتقد ادبی مـدرس مترجم داور آکادمی حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,783 پسندها پسندها 4,027 امتیازها امتیازها 328 پنجشنبه ساعت 21:27 #281 نمیخوام با فکر کردن به این که آیا اشتباهی مرتکب شدم وقتمو هدر بدم زندگی کوتاه تر از اين حرفاست... In the Mood for Love
نمیخوام با فکر کردن به این که آیا اشتباهی مرتکب شدم وقتمو هدر بدم زندگی کوتاه تر از اين حرفاست... In the Mood for Love
SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد بخش منتقد ادبی مـدرس مترجم داور آکادمی حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,783 پسندها پسندها 4,027 امتیازها امتیازها 328 پنجشنبه ساعت 21:29 #282 وقتی یکی بهت خیانت کرد، حتماً تلافی کن؛ مخصوصاً اگه رفیقت بود... Once Upon a Time in America (1984)
SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد بخش منتقد ادبی مـدرس مترجم داور آکادمی حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,783 پسندها پسندها 4,027 امتیازها امتیازها 328 پنجشنبه ساعت 21:30 #283 یه مرد اگه کسی رو نداشته باش، دیوونه میشه. فرقی نمیکنه اون مرد کی باشه... مهم اینه همدم داشته باشه، باید بگم که اگه یه مردی تنها باشه، مریض میشه. Lost
یه مرد اگه کسی رو نداشته باش، دیوونه میشه. فرقی نمیکنه اون مرد کی باشه... مهم اینه همدم داشته باشه، باید بگم که اگه یه مردی تنها باشه، مریض میشه. Lost
SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد بخش منتقد ادبی مـدرس مترجم داور آکادمی حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,783 پسندها پسندها 4,027 امتیازها امتیازها 328 پنجشنبه ساعت 21:30 #284 + چرا همیشه لبخند میزنی؟ - وقتی هیچ راه فراری نداری و دقیقا به همه نیاز داری یاد میگیری که چطور با لبخند زدن گریه کنی! The Sea Inside
+ چرا همیشه لبخند میزنی؟ - وقتی هیچ راه فراری نداری و دقیقا به همه نیاز داری یاد میگیری که چطور با لبخند زدن گریه کنی! The Sea Inside
SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد بخش منتقد ادبی مـدرس مترجم داور آکادمی حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,783 پسندها پسندها 4,027 امتیازها امتیازها 328 پنجشنبه ساعت 21:43 #285 ما همیشه از چراغ سبز خوشحال میشیم اما یه وقتایی هم هست که دعا میکنیم همه چراغا قرمز باشن تا چند ثانیه بیشتر کنار اونایی که دوسشون داریم باشیم... Breaking Bad
ما همیشه از چراغ سبز خوشحال میشیم اما یه وقتایی هم هست که دعا میکنیم همه چراغا قرمز باشن تا چند ثانیه بیشتر کنار اونایی که دوسشون داریم باشیم... Breaking Bad
Emily منتقدادبی منتقد ادبی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 53 پسندها پسندها 258 امتیازها امتیازها 53 دیروز ساعت 08:08 #286 ایلسا: میتونم یه داستان برات تعریف کنم؟ ریک: پایان هیجانانگیزی داره؟ ایلسا:هنوز پایانی براش پیدا نکردم. ریک: تعریف کن؛ شاید حین تعریف کردن یه پایانی براش پیدا کردیم. -کازابلانکا.
ایلسا: میتونم یه داستان برات تعریف کنم؟ ریک: پایان هیجانانگیزی داره؟ ایلسا:هنوز پایانی براش پیدا نکردم. ریک: تعریف کن؛ شاید حین تعریف کردن یه پایانی براش پیدا کردیم. -کازابلانکا.