MOBINA.H کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 540 امتیازها امتیازها 83 سکه 428 7/27/26 #291 ای کوه تو فریاد من امروز شنیدی.. دردیست در این سینه که همزاد جهان است. از داد وداد آن همه گفتند و نکردند.. یا رب چقدر فاصله ی دست و زبان است؟ هوشنگ ابتهاج
ای کوه تو فریاد من امروز شنیدی.. دردیست در این سینه که همزاد جهان است. از داد وداد آن همه گفتند و نکردند.. یا رب چقدر فاصله ی دست و زبان است؟ هوشنگ ابتهاج
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #292 تو را نه عاشقانه، نه عاقلانه و نه حتی عاجزانه که تو را عادلانه در آغوش میکشم ... عدل مگر نه آن است که هر چیزی سر جای خودش باشد؟ سیمین بهبهانی
تو را نه عاشقانه، نه عاقلانه و نه حتی عاجزانه که تو را عادلانه در آغوش میکشم ... عدل مگر نه آن است که هر چیزی سر جای خودش باشد؟ سیمین بهبهانی
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #293 چه فایده از دوست داشتنم؟ وقتی دلتنگم میشوی ولی به دنبالم نمیگردی؛ که من قسمتی از توام، اما مهمترینِ تو نه ! - نزار قبانی
چه فایده از دوست داشتنم؟ وقتی دلتنگم میشوی ولی به دنبالم نمیگردی؛ که من قسمتی از توام، اما مهمترینِ تو نه ! - نزار قبانی
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #294 حوصله ات که سر میرود با دلم، با دوست داشتنم، بازی نکن! من در بی حوصلگی هایم، با تو زندگی ها کرده ام. - احمد شاملو
حوصله ات که سر میرود با دلم، با دوست داشتنم، بازی نکن! من در بی حوصلگی هایم، با تو زندگی ها کرده ام. - احمد شاملو
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #295 زخمهایت را نشانم بده؛ تا بدانم چگونه باید دوستت بدارم، تا یاد بگیرم چگونه نوازشت کنم. • لونت شیک
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #296 کـاش هیچ گذشتهای باهم نداشتیم آنوقت من میتوانستم به تو زنگ بزنم و بیدلخوری حالت را بپرسم! چقدر پرسیدنِ حالِ سادهات بعید شده حالا... - پریسا زابلی پور
کـاش هیچ گذشتهای باهم نداشتیم آنوقت من میتوانستم به تو زنگ بزنم و بیدلخوری حالت را بپرسم! چقدر پرسیدنِ حالِ سادهات بعید شده حالا... - پریسا زابلی پور
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #297 ولی من غصههامو با notificition تو یادم میره.
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/29/26 #298 تموم حرفای قلبمو جبران خلیل جبران به تو زد که میگه: "تو تنها سببی هستی که به خاطر آن روزهای بیشتر، شبهای بیشتر، و سهم بیشتری از زندگی میخواهم."
تموم حرفای قلبمو جبران خلیل جبران به تو زد که میگه: "تو تنها سببی هستی که به خاطر آن روزهای بیشتر، شبهای بیشتر، و سهم بیشتری از زندگی میخواهم."
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/31/26 #299 باعث خوشحالی جانِ غمینِ من کجاست؟🌱🧡
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,175 پسندها پسندها 27,490 امتیازها امتیازها 903 سکه 688 7/31/26 #300 آدم هیچوقت اولین ذوقای زندگیشو یادش نمیره، مثل اولین بار که بهم گفتی دوست دارم یا بغلم کردی.