آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 232 پسندها پسندها 4,089 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:45 #2,691 پناه. گفت: دیدار تو حلِ مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بی گمان مقدسی و کور میشود هر کس تو را به قصد خیانت نگاه کرد
پناه. گفت: دیدار تو حلِ مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بی گمان مقدسی و کور میشود هر کس تو را به قصد خیانت نگاه کرد
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 642 پسندها پسندها 4,316 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 12:53 #2,692 آوین گفت: تو بی گمان مقدسی و کور میشود هر کس تو را به قصد خیانت نگاه کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... درد ما را در جهان درمان مبادا بیشما مرگ بادا بیشما و جان مبادا بیشما
آوین گفت: تو بی گمان مقدسی و کور میشود هر کس تو را به قصد خیانت نگاه کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... درد ما را در جهان درمان مبادا بیشما مرگ بادا بیشما و جان مبادا بیشما
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 232 پسندها پسندها 4,089 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:55 #2,693 پناه. گفت: درد ما را در جهان درمان مبادا بیشما مرگ بادا بیشما و جان مبادا بیشما کلیک کنید تا گسترش یابد... آن الفبا که همه ورد زبانم شده بود اینک از پشت دل آینه پیدا شده است
پناه. گفت: درد ما را در جهان درمان مبادا بیشما مرگ بادا بیشما و جان مبادا بیشما کلیک کنید تا گسترش یابد... آن الفبا که همه ورد زبانم شده بود اینک از پشت دل آینه پیدا شده است
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 642 پسندها پسندها 4,316 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 13:08 #2,694 آوین گفت: آن الفبا که همه ورد زبانم شده بود اینک از پشت دل آینه پیدا شده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود
آوین گفت: آن الفبا که همه ورد زبانم شده بود اینک از پشت دل آینه پیدا شده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 232 پسندها پسندها 4,089 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 13:40 #2,695 پناه. گفت: تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در لباس آبی از من بیشتر دل میبری آسمان وقتی که میپوشی کبوتر میشوم
پناه. گفت: تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در لباس آبی از من بیشتر دل میبری آسمان وقتی که میپوشی کبوتر میشوم
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 642 پسندها پسندها 4,316 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 14:35 #2,696 آوین گفت: در لباس آبی از من بیشتر دل میبری آسمان وقتی که میپوشی کبوتر میشوم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همان بِه که از او نیک نگه دارم دل که بد و نیک ندیدهست و ندارد نِگَهَش
آوین گفت: در لباس آبی از من بیشتر دل میبری آسمان وقتی که میپوشی کبوتر میشوم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همان بِه که از او نیک نگه دارم دل که بد و نیک ندیدهست و ندارد نِگَهَش
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 232 پسندها پسندها 4,089 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 14:38 #2,697 شبهای بی توام شب گور است در خیال ور بی تو بامداد کنم روز محشر است
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 642 پسندها پسندها 4,316 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 یک لحظه قبل #2,698 آوین گفت: شبهای بی توام شب گور است در خیال ور بی تو بامداد کنم روز محشر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آن بُتی که پرستیدنت خطایی نیست و گر خطاست! مرا از خطا ابایی نیست
آوین گفت: شبهای بی توام شب گور است در خیال ور بی تو بامداد کنم روز محشر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آن بُتی که پرستیدنت خطایی نیست و گر خطاست! مرا از خطا ابایی نیست