فصل اول: خود دوستی
فصل دوم: زیبایی ظاهری
فصل سوم: چگونه در اجتماع قرار بگیریم
مقدمه: هر روز جدید، یک شانس برای تغییر زندگی تو است.
کتاب ملکه باش راهنمایی برای تمام مراحل زندگی بانوان و دختران هست. اولین بخش این کتاب مربوط به خود دوستی و آرامش درون و عزت نفس است. فصل اولین این کتاب هست زیرا باید یاد بگیریم قبل از هرچیزی باید خود را دوست داشته باشیم به خودمان احترام بگذاریم ما اگر خود دوستی نداشته باشیم نمیتوانیم از دیگران انتظار داشته باشیم که ما را دوست بدارند باید برای ادامه دادن به زندگی آرامش را پیدا کنیم آرامشی عظیم به وسعت اقیانوس ها . پس از اینکه یادگرفتید خودتان را دوست داشته باشید درمییابید که باید برای خودتان وقت بگذارید و به زیبایی جسمانی و ظاهری خود بپردازید و پس از آن که آرامش را یافتید هر روز صبح یادآور ارزش خود شدید میتوانید وارد اجتماع شوید اما چگونه باید با مسائل اجتماع برخورد کنید انسان ها موجودات پیچیده ایی هستند آیا میدانید که چگونه باید در مواجهه با برخورد غیرقابل پیشبینی آنها عکسالعمل نشان دهید؟
امید است که تمامی بانوان به ارزش و گوهر وجودی خود پیببرند و دیگر خود را کوچک نپندارند. و هر لحظه امید را درون خود نه جهان بیرون پیدا کنند.
+امید دارم به آینده امیدوارم به آینده به روزای خوش فردا من آنقدر آرزو دارم که رد میشم از این دردها یک روزی اوج میگیرم نمیمانم در این اوضاع میخوان تسلیم بشم اما نمیشه من نمیزارم این قصه پایان خوشی دارد.