تسلیت چه دیر اومدی و چه زود رفتی لِنا کوچولو

PerS!aN

کاربر ویژه
کاربر انجمن
2,254
پسندها
پسندها
9,476
امتیازها
امتیازها
370
سکه
3,586
با خبر شدیم فرشته ی تازه متولد شده دوست عزیزمون @ZiziZizi عضو تأیید شده است. خیلی زود پرکشید و به بهشت بازگشت
صمیمانه و از عمق جان بهت تسلیت میگیم و برات آرزوی صبر و تحمل داریم
میدونیم برات خیلی سخت و سنگین هست اما گاهی قسمت و تقدیری پیش میاد که باید پذیرفت و باهاش کنار بیای

از نظر همه ما تو همچنان مامان کوچولو هستی و یک فرشته ی زمینی

img_50e28dbb_1786993126.jpg

عزیز مهربانم ،قلبم از شنیدن این خبر شکافت و وجودم سوخت. با هیچ کلمه‌ای نمی‌توانیم ذره‌ای از دردی که می‌کشی را تسکین دهیم. فقط می‌خواهیم بدانی که کنارتیم، در سکوت، در گریه، در هر لحظه‌ای که نیاز به تکیه‌گاه داشته باشی. فرشته کوچکت حالا در آرامش ابدی است و یادش همیشه در قلب ما می‌ماند. مراقب خودت باش

کمی صبر کردم ، شاید چیزی که فهمیدم و دیدم، دروغ باشه. هر لحظه منتظر پیامی بودم که بگی: «اشتباه شده...»
از دست دادن فرزند، غمیه که هیچ‌کس نمی‌تونه درک کنه . غمی که فقط یه مادر می‌دونه چه اندازه می‌تونه دلو بشکنه .
زهرا جان! دوس دارم بدونی که تو این غم تنها نیستی و منو شریک بدونی. نه اینکه بتونم از سنگینی دردت کم کنم ولی از صمیم قلبم برات آرزوی آرامش می‌کنم.
خدا به دلت صبر بده و کمکت کنه که آرامش پیدا کنی زهرا جانم 💔

خواهر عزیزم
غم فرزند مصیبت بسیار بزرگی است و زبان از بیان هر حرفی در این باره ناتوان است. امیدوارم خدای بزرگ صبری بسیار بزرگ‌تر از غمتان به شما بدهد. برای تو،
صبر ،صبر، صبر قلبی در برابر این غم آرزو می‌کنم. همه‌ی ما همیشه کنارت هستیم و خواهیم ماند. بدان تنها نیستی 💔

با خبر شدیم فرشته ی تازه متولد شده دوست عزیزمون @ZiziZizi عضو تأیید شده است. خیلی زود پرکشید و به بهشت بازگشت
صمیمانه و از عمق جان بهت تسلیت میگیم و برات آرزوی صبر و تحمل داریم
میدونیم برات خیلی سخت و سنگین هست اما گاهی قسمت و تقدیری پیش میاد که باید پذیرفت و باهاش کنار بیای

از نظر همه ما تو همچنان مامان کوچولو هستی و یک فرشته ی زمینی

img_50e28dbb_1786993126.jpg

وایییی من هنوز باورش برام سخته خیلی زود رفتی لنای قشنگم زهرا جانم تسلیت میگم عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭منو توی غمت شریک بدون درد تو درد منم هست 🖤🖤

اصلا ذهنم قدرت پردازش این خبر که یک کوچولوی دوست‌داشتنی که می‌خواستم طی این مدت برم ببینمش، این‌جور خبری درموردش بشنوم و خواهان آرامش برای زی‌زی‌گولوی خودم و شوهرشون و همچنین بقیه هستم:)
و اصلا نمی‌دونم باید چی بگم جز اینکه غم آخرتون باشه و منم تو غمتون شریک بدونین💔🙏

من واقعا نمی‌دونم چی بگم خیلی خیلی شوکه شدم
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده قربونت برم💔😢

آخرین ویرایش:
ما ۹ ماه با لنا زندگی کردیم
اوج این غم اینقدر برای من سنگین ِکه انگار خواهر زاده ی خودم رو از دست دادم
زهراااا من نمیتونم بپذیرم چه برسه به تو دختر
از وقتی شنیدم بغض دارم یه بغضی که فقط تو بغل خودت فروکش میشه
تصور اتاقی که با ذوق برای لنا چیده بودی و الان تبدیل شده به یه اتاق پر غصه برای من به شخصه سخته
خودم رو لحظه به لحظه باهات همراه کردم دختر
امان ازین دوری
امان ازین فاصله هایی که باید بپذیری
هر کدوم از ما یه جور امتحان میشیم
و جس هر امتحان هم با اون یکی متفاوت ِ
میگن مامانایی که یه فرشته ی ناز دارن که زودتر از خودشون سفر کردن یه جورایی پیش خدا پارتی بازی دارن :)
اونا اینقدر میشینن و از خدا میخوان مه زودتر زودتر حساب کتابهای پدر و مادرشون تموم بشه و بیان پیششون ..
میگن از در بهشت تو نمیرن تا مامان باباشونم با خودشون ببرن :)
کار خدا و حکمتش رو نمیدونم چیه ولی قطعا صبرش رو در تو دیده و مادری
قوی و محکم تر از قبل این ماجرا میشی من میدونم ..
عزیز مهربون خوش قلب دوست داشتنی
لنا یه فرشته ی مهربونی بود که خدا بهت داد تا طعم شیرین مادری رو برای ۹ ماه هم که شده تجربه کنی ..
بعد خودش هم با یه لوح پاک و سفید با فطرتی که دست نخورده موند گرفت تا تو صاحب یه دختر کوچولو که نه یه فرشته ی معصوم و بی گناه باشی ..
برای ما ادمای زمینی پذیرشش سخته ولی پدر و مادر چیزی غیر فرزند صالح و سالم میخوان؟
از ندونستن اینکه چی بگم فقط یرات نوشتم
نوشتم که بگم غم تو غم ماهم هست عزیزدلم

هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه مرهم باشه برای این غم. امیدوارم خدای متعال بهتون صبر و قدرت تحمل این روزهای سخت رو بده..

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 67)
عقب
بالا پایین