HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #131 در پیش رخ تو ماه را تاب کجاست عشاق تو را به دیده در خواب کجاست خورشید ز غیرتت چنین میگوید کز آتش تو بسوختم آب کجاست
در پیش رخ تو ماه را تاب کجاست عشاق تو را به دیده در خواب کجاست خورشید ز غیرتت چنین میگوید کز آتش تو بسوختم آب کجاست
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #132 اگر تو نبودی من کاملا بیکار بودم هیچ کاری در این دنیا ندارم جز دوست داشتن تو
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #133 یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #134 دیدهام خورشید را در خواب، تعبیرش تویی خواب دریا و شب مهتاب، تعبیرش تویی
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #135 ای کاش جای این همه دیوار و سنگ آیینه بود و آب و کمی پنجره موسیقی سکوت شب و بوی سیب یک قطعه شعر ناب و کمی پنجره…
ای کاش جای این همه دیوار و سنگ آیینه بود و آب و کمی پنجره موسیقی سکوت شب و بوی سیب یک قطعه شعر ناب و کمی پنجره…
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #136 روی تو خوش می نماید آینه ما کآینه پاکیزه است و روی تو زیبا
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #137 تا شب نشده خورشید را لای موهایت میگذارم و عاشق میشوم فردا، برای گفتن دوستت دارم دیر است
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #138 آن سو مرو این سو بیا ای گلبن خندان من ای عقل عقل عقل من ای جان جان جان من
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #139 فرقی نمی کند پنجه ی طلایی آفتاب باشد یا انگشت های خیس باران این پنجره دیگر جواب سلام آسمان را نخواهد داد وقتی قرار نیست تو از این کوچه بگذری
فرقی نمی کند پنجه ی طلایی آفتاب باشد یا انگشت های خیس باران این پنجره دیگر جواب سلام آسمان را نخواهد داد وقتی قرار نیست تو از این کوچه بگذری
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,251 پسندها پسندها 15,972 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,526 3/12/26 #140 با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج