HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #151 هر کسی از ظن خود شد یار من از درون مـن نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست لیک چشم و گوش را آن نور نیست…
هر کسی از ظن خود شد یار من از درون مـن نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست لیک چشم و گوش را آن نور نیست…
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #152 وقتی که زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست
وقتی که زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #153 گفته بودی که چرا محو تماشای منی آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی
گفته بودی که چرا محو تماشای منی آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #154 عاشقی را چه نیاز است به توجیه و دلیل که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #155 هر راز که اندر دل دانا باشد باید که نهفته تر ز عنقا باشد کاندر صدف از نهفتگی گردد در آن قطره که راز دل دریا باشد
هر راز که اندر دل دانا باشد باید که نهفته تر ز عنقا باشد کاندر صدف از نهفتگی گردد در آن قطره که راز دل دریا باشد
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #156 خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #157 چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #158 هر که نامخت از گذشت روزگار نیز ناموزد ز هیچ آموزگار
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #159 گر بیدل و بی دستم وز عشق تو پابستم بس بند که بشکستم، آهسته که سرمستم در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم
گر بیدل و بی دستم وز عشق تو پابستم بس بند که بشکستم، آهسته که سرمستم در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 3/12/26 #160 گر شاخه ها دارد تری ور سرو دارد سروری ور گل کند صد دلبری ای جان، تو چیزی دیگری