FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,307 پسندها پسندها 20,266 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,201 17 دقیقه قبل #2,851 منم از چشم تو قانع بنگاهی گاهی وز تمنای میانت بخیالی خرسند صد رهم بینی و نادیده کنی، آه ز تو! حال من دیدن و این گونه تغافل تا چند؟
منم از چشم تو قانع بنگاهی گاهی وز تمنای میانت بخیالی خرسند صد رهم بینی و نادیده کنی، آه ز تو! حال من دیدن و این گونه تغافل تا چند؟
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,366 پسندها پسندها 6,306 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,188 16 دقیقه قبل #2,852 Farzane گفت: منم از چشم تو قانع بنگاهی گاهی وز تمنای میانت بخیالی خرسند صد رهم بینی و نادیده کنی، آه ز تو! حال من دیدن و این گونه تغافل تا چند؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش
Farzane گفت: منم از چشم تو قانع بنگاهی گاهی وز تمنای میانت بخیالی خرسند صد رهم بینی و نادیده کنی، آه ز تو! حال من دیدن و این گونه تغافل تا چند؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,307 پسندها پسندها 20,266 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,201 13 دقیقه قبل #2,853 شهید عشقم و از خاک من خون داده نم بیرون وزان نم لاله خونین برآورده علم بیرون گر از طوف حریم کعبه کویت خبر یابد ز شوق آن پرد روح از تن مرغ حرم بیرون
شهید عشقم و از خاک من خون داده نم بیرون وزان نم لاله خونین برآورده علم بیرون گر از طوف حریم کعبه کویت خبر یابد ز شوق آن پرد روح از تن مرغ حرم بیرون
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,366 پسندها پسندها 6,306 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,188 11 دقیقه قبل #2,854 Farzane گفت: شهید عشقم و از خاک من خون داده نم بیرون وزان نم لاله خونین برآورده علم بیرون گر از طوف حریم کعبه کویت خبر یابد ز شوق آن پرد روح از تن مرغ حرم بیرون کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند
Farzane گفت: شهید عشقم و از خاک من خون داده نم بیرون وزان نم لاله خونین برآورده علم بیرون گر از طوف حریم کعبه کویت خبر یابد ز شوق آن پرد روح از تن مرغ حرم بیرون کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 296 پسندها پسندها 4,815 امتیازها امتیازها 238 سکه 167 9 دقیقه قبل #2,855 در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,366 پسندها پسندها 6,306 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,188 5 دقیقه قبل #2,856 آوین گفت: در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کی ای جان اثر وصل تو نتوان دیدن که ندارد دل من طاقت هجران دیدن
آوین گفت: در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کی ای جان اثر وصل تو نتوان دیدن که ندارد دل من طاقت هجران دیدن