آ آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 307 پسندها پسندها 4,824 امتیازها امتیازها 238 سکه 172 امروز در 17:03 #2,911 پناه. گفت: آن چنان مهر توام در دل و جان جای گرفت که اگر سر برود از دل و از جان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری
پناه. گفت: آن چنان مهر توام در دل و جان جای گرفت که اگر سر برود از دل و از جان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری
پناه. مدیر رمان + مدیر آزمایشی موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه فعال مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,660 پسندها پسندها 7,022 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,715 امروز در 17:04 #2,912 آوین گفت: دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود
آوین گفت: دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود
شکوفـہ بـھـاری گرافیست گرافیست گوینده رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,398 پسندها پسندها 3,316 امتیازها امتیازها 328 سکه 3,130 امروز در 17:16 #2,913 پناه. گفت: یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را حافظ
پناه. گفت: یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را حافظ