پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,214 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 یکشنبه ساعت 15:51 #2,581 Mansi گفت: یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... امشب سبکتر میزنند این طبل بیهنگام را یا وقت بیداری غلط بودست مرغ بام را
Mansi گفت: یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... امشب سبکتر میزنند این طبل بیهنگام را یا وقت بیداری غلط بودست مرغ بام را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,345 پسندها پسندها 2,761 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 دیروز ساعت 02:28 #2,582 پناه. گفت: امشب سبکتر میزنند این طبل بیهنگام را یا وقت بیداری غلط بودست مرغ بام را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دیده من جمال خود اندر جمال تو آیینه گشتهام همه بهر خیال تو
پناه. گفت: امشب سبکتر میزنند این طبل بیهنگام را یا وقت بیداری غلط بودست مرغ بام را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دیده من جمال خود اندر جمال تو آیینه گشتهام همه بهر خیال تو
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,214 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 دیروز ساعت 13:38 #2,583 شکوفـہ بـھـاری گفت: ای دیده من جمال خود اندر جمال تو آیینه گشتهام همه بهر خیال تو کلیک کنید تا گسترش یابد... ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم
شکوفـہ بـھـاری گفت: ای دیده من جمال خود اندر جمال تو آیینه گشتهام همه بهر خیال تو کلیک کنید تا گسترش یابد... ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم
فاطیما تانیا رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 127 پسندها پسندها 317 امتیازها امتیازها 63 سکه 312 دیروز ساعت 13:46 #2,584 پناه. گفت: ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست
پناه. گفت: ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,214 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 دیروز ساعت 16:42 #2,585 فاطیما تانیا گفت: من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو
فاطیما تانیا گفت: من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,345 پسندها پسندها 2,761 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 دیروز ساعت 19:14 #2,586 پناه. گفت: تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو کلیک کنید تا گسترش یابد... وگر اینت نمیباید چه پیچی همه ما و همه ما پس تو هیچی
پناه. گفت: تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو کلیک کنید تا گسترش یابد... وگر اینت نمیباید چه پیچی همه ما و همه ما پس تو هیچی
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,214 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 دیروز ساعت 19:19 #2,587 شکوفـہ بـھـاری گفت: وگر اینت نمیباید چه پیچی همه ما و همه ما پس تو هیچی کلیک کنید تا گسترش یابد... یادم نکرد و شاد حریفی که یاد از او یادش بخیر گرچه دلم نیست شاد از او
شکوفـہ بـھـاری گفت: وگر اینت نمیباید چه پیچی همه ما و همه ما پس تو هیچی کلیک کنید تا گسترش یابد... یادم نکرد و شاد حریفی که یاد از او یادش بخیر گرچه دلم نیست شاد از او
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,284 پسندها پسندها 9,059 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,923 دیروز ساعت 23:41 #2,588 وای از این افسردگان فریاد اهل درد کو؟ ناله مستانه دلهای غمپرورد کو؟ ماه مهرآیین که میزد باده با رندان کجاست باد مشکیندم که بوی عشق میآورد کو؟
وای از این افسردگان فریاد اهل درد کو؟ ناله مستانه دلهای غمپرورد کو؟ ماه مهرآیین که میزد باده با رندان کجاست باد مشکیندم که بوی عشق میآورد کو؟
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 188 پسندها پسندها 926 امتیازها امتیازها 133 سکه 368 دیروز ساعت 23:54 #2,589 وه که مرگ از زندگی با ننگ به جام زهرآگین همان بر سنگ به
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,214 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 امروز در 00:06 #2,590 BHROO گفت: وه که مرگ از زندگی با ننگ به جام زهرآگین همان بر سنگ به کلیک کنید تا گسترش یابد... هر دم از درد بنالم که فلک هر ساعت کندم قصد دل ریش به آزار دگر
BHROO گفت: وه که مرگ از زندگی با ننگ به جام زهرآگین همان بر سنگ به کلیک کنید تا گسترش یابد... هر دم از درد بنالم که فلک هر ساعت کندم قصد دل ریش به آزار دگر