.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,081 پسندها پسندها 26,916 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:24 #2,821 پناه. گفت: تویی بهانه ی آن ابرها كه می گریند بیا كه صاف شود این هوای بارانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر پریشانیِ دل بسته به مویی ست تنها سر مویی ز سر موی تو دورم.. ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم... #قیصرامینپور
پناه. گفت: تویی بهانه ی آن ابرها كه می گریند بیا كه صاف شود این هوای بارانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر پریشانیِ دل بسته به مویی ست تنها سر مویی ز سر موی تو دورم.. ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم... #قیصرامینپور
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,139 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 17:26 #2,822 .مَرزمِه. گفت: یک عمر پریشانیِ دل بسته به مویی ست تنها سر مویی ز سر موی تو دورم.. ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم... #قیصرامینپور کلیک کنید تا گسترش یابد... میل من سویِ وصال و قصد او سویِ فراق تَرکِ کامِ خود گرفتم تا برآید کامِ دوست
.مَرزمِه. گفت: یک عمر پریشانیِ دل بسته به مویی ست تنها سر مویی ز سر موی تو دورم.. ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم... #قیصرامینپور کلیک کنید تا گسترش یابد... میل من سویِ وصال و قصد او سویِ فراق تَرکِ کامِ خود گرفتم تا برآید کامِ دوست
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,081 پسندها پسندها 26,916 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:30 #2,823 تقدیرِ گستاخم برایم کُرکُری میخوانـ د: هربار "یکزن" باعثِ توقیفِ آدم شد! ای کاش میشد با تو از تقدیر،رو کم کرد شاید گناهِ آدمِ بیچاره هم کم شد! #امیدصباغنو
تقدیرِ گستاخم برایم کُرکُری میخوانـ د: هربار "یکزن" باعثِ توقیفِ آدم شد! ای کاش میشد با تو از تقدیر،رو کم کرد شاید گناهِ آدمِ بیچاره هم کم شد! #امیدصباغنو
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,139 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 17:32 #2,824 .مَرزمِه. گفت: تقدیرِ گستاخم برایم کُرکُری میخوانـ د: هربار "یکزن" باعثِ توقیفِ آدم شد! ای کاش میشد با تو از تقدیر،رو کم کرد شاید گناهِ آدمِ بیچاره هم کم شد! #امیدصباغنو کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان همدلم ساز مخالف می زنند مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است
.مَرزمِه. گفت: تقدیرِ گستاخم برایم کُرکُری میخوانـ د: هربار "یکزن" باعثِ توقیفِ آدم شد! ای کاش میشد با تو از تقدیر،رو کم کرد شاید گناهِ آدمِ بیچاره هم کم شد! #امیدصباغنو کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان همدلم ساز مخالف می زنند مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,483 پسندها پسندها 6,193 امتیازها امتیازها 388 سکه 4 امروز در 17:32 #2,825 تا بوسه میزنی به لبِ استکان چای نبضم غزلغزلْ پُر از آهنگ میشود
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,081 پسندها پسندها 26,916 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:33 #2,826 پناه. گفت: دوستان همدلم ساز مخالف می زنند مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو دوری از برم دل در بـــرم نیست هــــوای دیگــری اندر سرم نیست به جـــــان دلبـــرم کــز هر دو عالم تمنـــای دگـــر جـــــز دلبرم نیست #باباطاهر
پناه. گفت: دوستان همدلم ساز مخالف می زنند مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو دوری از برم دل در بـــرم نیست هــــوای دیگــری اندر سرم نیست به جـــــان دلبـــرم کــز هر دو عالم تمنـــای دگـــر جـــــز دلبرم نیست #باباطاهر
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,081 پسندها پسندها 26,916 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:34 #2,827 !!AMINKHAN!! گفت: تا بوسه میزنی به لبِ استکان چای نبضم غزلغزلْ پُر از آهنگ میشود کلیک کنید تا گسترش یابد... در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود ز من میدانی در گردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی ز سرگردانی #خیام
!!AMINKHAN!! گفت: تا بوسه میزنی به لبِ استکان چای نبضم غزلغزلْ پُر از آهنگ میشود کلیک کنید تا گسترش یابد... در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود ز من میدانی در گردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی ز سرگردانی #خیام
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,139 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 17:37 #2,828 .مَرزمِه. گفت: در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود ز من میدانی در گردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی ز سرگردانی #خیام کلیک کنید تا گسترش یابد... یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا
.مَرزمِه. گفت: در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود ز من میدانی در گردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی ز سرگردانی #خیام کلیک کنید تا گسترش یابد... یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,081 پسندها پسندها 26,916 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:38 #2,829 پناه. گفت: یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا کلیک کنید تا گسترش یابد... اِی دِل اگرت طاقت غَم نیست برو آواره ی عِشق، چون تو کَم نیست برو... #مولانا
پناه. گفت: یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا کلیک کنید تا گسترش یابد... اِی دِل اگرت طاقت غَم نیست برو آواره ی عِشق، چون تو کَم نیست برو... #مولانا
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,139 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 17:39 #2,830 .مَرزمِه. گفت: اِی دِل اگرت طاقت غَم نیست برو آواره ی عِشق، چون تو کَم نیست برو... #مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت هم کلید زندگیست
.مَرزمِه. گفت: اِی دِل اگرت طاقت غَم نیست برو آواره ی عِشق، چون تو کَم نیست برو... #مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت هم کلید زندگیست