N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #191 ناصرالدین سلطان گفت: من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما هر چه رنجیدیم از دنیا تاثیر حرف تلخ مردم بود ای کاش گاهی در مسیر ما بین دوراهی راه سوم بود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما هر چه رنجیدیم از دنیا تاثیر حرف تلخ مردم بود ای کاش گاهی در مسیر ما بین دوراهی راه سوم بود
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #192 nafas گفت: ما هر چه رنجیدیم از دنیا تاثیر حرف تلخ مردم بود ای کاش گاهی در مسیر ما بین دوراهی راه سوم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: ما هر چه رنجیدیم از دنیا تاثیر حرف تلخ مردم بود ای کاش گاهی در مسیر ما بین دوراهی راه سوم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #193 ناصرالدین سلطان گفت: دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها دل بیچاره ی من نقش زمین شد یا هر که نگاهش به تو افتاد چنین شد؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها دل بیچاره ی من نقش زمین شد یا هر که نگاهش به تو افتاد چنین شد؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #194 ناصرالدین سلطان گفت: دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت بمیرم یا بمانم چیست فرمانت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: دلی دیرم خریدار محبت کزو گرم است بازار محبت کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت بمیرم یا بمانم چیست فرمانت
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #195 Riot گفت: تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت بمیرم یا بمانم چیست فرمانت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا توانی پیش کس مگشای راز بر کسی این در مکن زنهار باز آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت بمیرم یا بمانم چیست فرمانت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا توانی پیش کس مگشای راز بر کسی این در مکن زنهار باز
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #196 ناصرالدین سلطان گفت: تا توانی پیش کس مگشای راز بر کسی این در مکن زنهار باز کلیک کنید تا گسترش یابد... زمانه وفق مــراد کـسـی نمی گذرد چه عمرها که به دلواپسی نمی گذرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تا توانی پیش کس مگشای راز بر کسی این در مکن زنهار باز کلیک کنید تا گسترش یابد... زمانه وفق مــراد کـسـی نمی گذرد چه عمرها که به دلواپسی نمی گذرد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #197 nafas گفت: زمانه وفق مــراد کـسـی نمی گذرد چه عمرها که به دلواپسی نمی گذرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: زمانه وفق مــراد کـسـی نمی گذرد چه عمرها که به دلواپسی نمی گذرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #198 Riot گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا با غـــم تــنـهـــــــایــی ام سـر میکنم یا تو گـفـتـم ، ولـی از شاعـری دوری نخواهم کرد وقتی فقط شعر است راه گفت و گو با تو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا با غـــم تــنـهـــــــایــی ام سـر میکنم یا تو گـفـتـم ، ولـی از شاعـری دوری نخواهم کرد وقتی فقط شعر است راه گفت و گو با تو
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #199 nafas گفت: یا با غـــم تــنـهـــــــایــی ام سـر میکنم یا تو گـفـتـم ، ولـی از شاعـری دوری نخواهم کرد وقتی فقط شعر است راه گفت و گو با تو کلیک کنید تا گسترش یابد... و آغوشت اندک جایی برای زیستن و اندک جایی برای مردن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: یا با غـــم تــنـهـــــــایــی ام سـر میکنم یا تو گـفـتـم ، ولـی از شاعـری دوری نخواهم کرد وقتی فقط شعر است راه گفت و گو با تو کلیک کنید تا گسترش یابد... و آغوشت اندک جایی برای زیستن و اندک جایی برای مردن
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #200 Riot گفت: و آغوشت اندک جایی برای زیستن و اندک جایی برای مردن کلیک کنید تا گسترش یابد... نه نیازیست به میخانه، نه پیمانه، نه مِـی! مس*تِ بوسـیــــدنِ چـشــمــــانِ تـــو ام، اما کِی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: و آغوشت اندک جایی برای زیستن و اندک جایی برای مردن کلیک کنید تا گسترش یابد... نه نیازیست به میخانه، نه پیمانه، نه مِـی! مس*تِ بوسـیــــدنِ چـشــمــــانِ تـــو ام، اما کِی؟