.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,636 پسندها پسندها 24,615 امتیازها امتیازها 813 سکه 467 6/29/26 #431 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
fatemeh14 کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 13 پسندها پسندها 578 امتیازها امتیازها 78 سکه 19 6/29/26 #432 Hamoon shaba_mohammad lotfi
(SINA)(SINA) عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان رتبه اول مسابقات vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,685 پسندها پسندها 9,665 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,816 7/6/26 #433 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 9,967 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,077 7/18/26 #434 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,636 پسندها پسندها 24,615 امتیازها امتیازها 813 سکه 467 سه شنبه ساعت 16:13 #435 همین چند دیقه پیش :) تو آرایشگاه این موزیک و یکی از خوش سلیقه ها پلی کرد و همع گفتن خواننده اش کیه و چیه ! از اینکه نمیشناختن واقعا حسرت خوردم ♡ و از طرفی خوشحال شدم که سلیقه ام هنوز همچینم از مد نیافتاده :)) الانم تو ایستگاه اتوبوس نشسته و دارم گوشش میدم ♡ مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
همین چند دیقه پیش :) تو آرایشگاه این موزیک و یکی از خوش سلیقه ها پلی کرد و همع گفتن خواننده اش کیه و چیه ! از اینکه نمیشناختن واقعا حسرت خوردم ♡ و از طرفی خوشحال شدم که سلیقه ام هنوز همچینم از مد نیافتاده :)) الانم تو ایستگاه اتوبوس نشسته و دارم گوشش میدم ♡ مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
حمید هیراد کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 45 پسندها پسندها 114 امتیازها امتیازها 33 سکه 29 سه شنبه ساعت 20:51 #436 اهنگ رقصیدنی آذری
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی+ جادوگر سپید منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 98 پسندها پسندها 362 امتیازها امتیازها 53 سکه 269 سه شنبه ساعت 23:53 #437 گلپونه ها از زنده یاد استاد ایرج بسطامی مرد تنهای شب از روانشاد استاد حبیب محبیان
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. ژورنالیست(شایعه نویس) ژورنالیست سوشالمدیا نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشستهبرترین ارسال کننده ماه نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,517 پسندها پسندها 47,813 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 22,263 چهارشنبه ساعت 00:33 #438 بیاعتماد کن به همه دنیا که با من باش کنار من تنهاااااااا از اولین جملت فهمیده بودم زود عشقای قبل از تو سو تفاهم بود
بیاعتماد کن به همه دنیا که با من باش کنار من تنهاااااااا از اولین جملت فهمیده بودم زود عشقای قبل از تو سو تفاهم بود
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. ژورنالیست(شایعه نویس) ژورنالیست سوشالمدیا نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشستهبرترین ارسال کننده ماه نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,517 پسندها پسندها 47,813 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 22,263 چهارشنبه ساعت 00:35 #439 حالم عوض میشههههه حرف تو که باشههههه اسم تو وارونهههههه عطر تو همراشههههه اون گوشه از قلبمممممم که مال هیچ کس نیستتتتت کی با تو آروم شد اصلا مشخص نیست
حالم عوض میشههههه حرف تو که باشههههه اسم تو وارونهههههه عطر تو همراشههههه اون گوشه از قلبمممممم که مال هیچ کس نیستتتتت کی با تو آروم شد اصلا مشخص نیست
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 9,967 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,077 جمعه ساعت 16:02 #440 تو فقط باش _ کوروش & رها