اثر شما به تیم نقد سپرده شددرودodat_et3d_
درخواست نقد شورا
رمان درحصار یک رویا
۴۵ پارت
نقد اولیه هم دارد
اتمام یافته موضوع 'رمان درحصار یک رویا | ملیحه حمیدی'
~الهی به امید تو~
![]()
نام رمان: درحصار یک رویا
ژانر: معمایی، علمیتخیلی
نویسنده: ملیحه حمیدی
سطح اثر: حرفهای
خلاصه داستان:
زیر گنبدی آهنین که چون سپری، آسمان را بلعیده، نوجوانی سرکش با چشمانی شعلهور از اشتیاق و قلبی لبریز از عصیان، رویایی در سر میپروراند: رویای آزادی! اما رازی سر به مُهر، او را به دوراهی سرنوشت میکشاند: ماندن در پناه گنبد یا جنگیدن برای حقیقتی رهاییبخش...
مقدمه:
آزادی راستین، آن دُر نایاب، نه در حصار یک رویا، که با عبور از آن شکل میگیرد...
وقت بخیر
درخواست نقد حرفهای
رمان کاراکال
ژانر: جنایی، معمایی، عاشقانه
تعداد پارت: ۱۴۷
نقد اولیه دارد
forum.cafewriters.xyz
سلام
درخواست نقد حرفهای
رمان: شقایق سیاوش
ژانر: تخیلی، معمایی، جنایی
تعداد پارت:۷۵
نقد اولیه دارد (بر اساس نقد اولیه تغییرش دادم و فکر کنم الآن دیگه اون ایرادات رو نداره)
![]()
عالی - رمان سایهی خونین سیاوش اثر مینِرا (گیتی)
نام رمان: سایهی خونین سیاوش ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی نویسنده: مینِرا (گیتی) ناظر: @eli74 خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود...forum.cafewriters.xyz
سلام وقت بخیر
درخواست نقد شورا برای رمان تاکسیدرمی رو دارم
تعداد پارت : ۷۷
مرسده لبخندی محو و محترمانه زد، نگاهی به چهرهی بیحالت او انداخت و آرام گفت:
– روحش شاد…
رستمی پلکهایش را نیمه بست، گویی برای لحظهای میان گذشته و حال معلق مانده بود. بعد با لحنی که گرمایش هنوز لایههایی از اندوه در خود داشت، گفت:
– تصمیم گرفتم برای خودم یه کار و کاسبی راه بندازم؛ جایی مثل هتل یونیک… جایی که توی شادی و غم کنار مردم باشه.
مرسده سرش را به نشانهی تأیید تکان داد. هنگام رسیدن به سوال بعدی، مکثی کرد. در دلش تردید کوچکی جوانه زده بود. نگاهش را از برگه کند و آهسته گفت:
– خب… سوال بعدی یه کم شخصیه!
رستمی با خندهای راحت که چینهای اطراف چشمهایش را آشکار کرد، پاسخ داد:
–...
- HADIS.HPF
- حدیث پورحسن رمان تاکسیدرمی رمان جنایی
- پاسخها: 142
- تالار: رمانهای درحال تایپ