:)))))-119-رمان مثبت هیجده لابداین زبون نداشتی چیکار میکردی:)))))
هعی زندگی تو سن نوجوانی قایمکی رمان میخوندم:))))) اون موقع ننم میگفت حق ندارم بخونم ولی خبر نداشت جزء خوندن خودمم مینویسم-2-37-
چند سالته؟
کوچیکه شما۱۹
یک درس زندگی؟!
:)))))-119-رمان مثبت هیجده لابداین زبون نداشتی چیکار میکردی:)))))
هعی زندگی تو سن نوجوانی قایمکی رمان میخوندم:))))) اون موقع ننم میگفت حق ندارم بخونم ولی خبر نداشت جزء خوندن خودمم مینویسم-2-37-
چند سالته؟
نه بابا من نسل الان نیستم که اون موقع اخر ممنوعه خوندن رمان بگذار آمین دعایت باشم بود:))))):)))))-119-رمان مثبت هیجده لابد
کوچیکه شما۱۹
یک درس زندگی؟!
:)))))همچین میگی نسل الان نیستم حس کردم پیرم تهش برای ما دوتا ماچ بود همونم متصورمیشدمنه بابا من نسل الان نیستم که اون موقع اخر ممنوعه خوندن رمان بگذار آمین دعایت باشم بود:)))))
عه همسنیممممم
هیچ وقت زمانی که احساساتی هستی تصمیم نگیر دو دقیقه بعد پشیمون میشی
یه سوتی؟
داش مارو بذارن پیش نسل الان واقعا هم پیر دیده میشیم:))))):)))))همچین میگی نسل الان نیستم حس کردم پیرم تهش برای ما دوتا ما*چ بود همونم متصورمیشدم
حق گفتی
با مامان داشتم حرف میزدم از اونجایی که تیکه کلامم داداش هستش بهش گفتم داداش تو هم ماروساییدی:)))))تا دوماه بهم میگفت خیلی بی ادبی
یه توضیف از شخصیتت؟
نگو من هنوز ۱۵ سالمه نعمت فنجول بودن:)))))داش مارو بذارن پیش نسل الان واقعا هم پیر دیده میشیم:)))))
فقط کلمه اخر:risas3:
یه آدم فوقالعاده اروم یعنی صدا از دیوار میاد از من نمیاد، درونگرا و خونسرد و مهربون:naughty2:
کدوم شهری؟
اره فنجول بودن:)))))نگو من هنوز ۱۵ سالمه نعمت فنجول بودن:)))))
چرا شخصیت مجازیت رو نقض میکنی -2-43--4---این از اون تخساییه که زیرزیررکی کاراشو میکنه
یکی از شهرای خراسان رضوی-4---شهرشو نگم ...
شخصیت الانم یاد چه شخصیت کارتونی سریالی سینمایی میندازه؟
17t_مداد رنگی
مضرترین غذای خوشمزه به نظرت چیه
15t_بمیر
خشن ترین کاری که تا حالا کردی