L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #421 Zizi گفت: یه ادمین داریم. حسِت نسبت به این روزات؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل ی بچه که دلش شکسته و رفته ی جای تاریک و خیلی وقته داره گریه میکنه ولی هیچ کس نمیاد سراغش تا آرومش کنه. نتیجه بازی ایران قطر؟
Zizi گفت: یه ادمین داریم. حسِت نسبت به این روزات؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل ی بچه که دلش شکسته و رفته ی جای تاریک و خیلی وقته داره گریه میکنه ولی هیچ کس نمیاد سراغش تا آرومش کنه. نتیجه بازی ایران قطر؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #422 Zizi گفت: نمیدونم، عطرایی که بوی شیرین و سردی دارن+-+ بازیکن فوتبال مورد علاقهات؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ندارم نتیجه بازی ایران قطر ؟
Zizi گفت: نمیدونم، عطرایی که بوی شیرین و سردی دارن+-+ بازیکن فوتبال مورد علاقهات؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ندارم نتیجه بازی ایران قطر ؟
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,132 پسندها پسندها 6,044 امتیازها امتیازها 453 سکه 256 2/7/24 #423 ندارم نتیجه بازی ایران قطر؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... میدونی امیدوارم ایران ببره امروز چه رنگی بودی؟
ندارم نتیجه بازی ایران قطر؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... میدونی امیدوارم ایران ببره امروز چه رنگی بودی؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #424 Zizi گفت: میدونی امیدوارم ایران ببره امروز چه رنگی بودی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خونی همین سوال
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,132 پسندها پسندها 6,044 امتیازها امتیازها 453 سکه 256 2/7/24 #425 Limoo گفت: خونی همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... خاکستری دبستان یا دبیرستان؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #426 Zizi گفت: خاکستری دبستان یا دبیرستان؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دبیرستان چون دبستان خیلی بیشتر اذیت شدم. نظرت در مورد دلنوشتم؟
Zizi گفت: خاکستری دبستان یا دبیرستان؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دبیرستان چون دبستان خیلی بیشتر اذیت شدم. نظرت در مورد دلنوشتم؟
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,132 پسندها پسندها 6,044 امتیازها امتیازها 453 سکه 256 2/7/24 #427 Limoo گفت: دبیرستان چون دبستان خیلی بیشتر اذیت شدم. نظرت در مورد دلنوشتم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نظر خاصی ندارم، کلا نسبت به دلنوشته نظری ندارم نویسندگی رو دوست داری؟
Limoo گفت: دبیرستان چون دبستان خیلی بیشتر اذیت شدم. نظرت در مورد دلنوشتم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نظر خاصی ندارم، کلا نسبت به دلنوشته نظری ندارم نویسندگی رو دوست داری؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #428 Zizi گفت: نظر خاصی ندارم، کلا نسبت به دلنوشته نظری ندارم نویسندگی رو دوست داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره. قشنگ ترین لحظه زندگیت؟
Zizi گفت: نظر خاصی ندارم، کلا نسبت به دلنوشته نظری ندارم نویسندگی رو دوست داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره. قشنگ ترین لحظه زندگیت؟
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,132 پسندها پسندها 6,044 امتیازها امتیازها 453 سکه 256 2/7/24 #429 Limoo گفت: آره. قشنگ ترین لحظه زندگیت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من لحظههای قشنگ زیاد تو زندگیم داشتم کدوم امتحان برات سختتره؟
Limoo گفت: آره. قشنگ ترین لحظه زندگیت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من لحظههای قشنگ زیاد تو زندگیم داشتم کدوم امتحان برات سختتره؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/7/24 #430 Zizi گفت: من لحظههای قشنگ زیاد تو زندگیم داشتم کدوم امتحان برات سختتره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... امتحان الهی مامانت یا بابات؟
Zizi گفت: من لحظههای قشنگ زیاد تو زندگیم داشتم کدوم امتحان برات سختتره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... امتحان الهی مامانت یا بابات؟