N Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 350 امتیازها امتیازها 63 سکه 21 6/30/25 #91 بودم همین سوال به علاوه اینکه کیا ؟
(SINA) تدوینگر آزمایشی ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 788 پسندها پسندها 3,585 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,786 6/30/25 #92 Noor گفت: بودم همین سوال به علاوه اینکه کیا ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه کارتون مورد علاقه بچگیت؟
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,873 امتیازها امتیازها 438 سکه 882 6/30/25 #93 (SINA) گفت: نه کارتون مورد علاقه بچگیت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تام و جری زندگیت خوب پیش میره؟
N Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 350 امتیازها امتیازها 63 سکه 21 6/30/25 #94 بله شکر خدا از خودت راضی هستی ؟
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,391 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,410 6/30/25 #95 Noor گفت: بله شکر خدا از خودت راضی هستی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا حدودی کارهایی بوده که شرایط انجامش نباشه ولی روحت بخوادش؟
Noor گفت: بله شکر خدا از خودت راضی هستی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا حدودی کارهایی بوده که شرایط انجامش نباشه ولی روحت بخوادش؟
سارا مرتضوی مترجم آزمایشی رمانخـور نویسنده افتخاری مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,482 پسندها پسندها 4,808 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,383 6/30/25 #96 zhina گفت: تا حدودی کارهایی بوده که شرایط انجامش نباشه ولی روحت بخوادش؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا دلت بخواد خودت چی؟
zhina گفت: تا حدودی کارهایی بوده که شرایط انجامش نباشه ولی روحت بخوادش؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا دلت بخواد خودت چی؟
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,391 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,410 6/30/25 #97 سارا مرتضوی گفت: تا دلت بخواد خودت چی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بله...چندتا پیانو بلدی بزنی؟
سارا مرتضوی مترجم آزمایشی رمانخـور نویسنده افتخاری مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,482 پسندها پسندها 4,808 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,383 6/30/25 #98 zhina گفت: بله...چندتا پیانو بلدی بزنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه نقاشی بلدی
N Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 350 امتیازها امتیازها 63 سکه 21 6/30/25 #99 فقط یک سری سبک ها رو رئال اصلا نمیتونم -_- مینیاتور هم تلاش کردم و فهمیدم اصلا استعدادشو ندارم نویسنده ای ؟
فقط یک سری سبک ها رو رئال اصلا نمیتونم -_- مینیاتور هم تلاش کردم و فهمیدم اصلا استعدادشو ندارم نویسنده ای ؟
.titi. کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 19 پسندها پسندها 22 امتیازها امتیازها 3 سکه 31 6/30/25 #100 Noor گفت: فقط یک سری سبک ها رو رئال اصلا نمیتونم -_- مینیاتور هم تلاش کردم و فهمیدم اصلا استعدادشو ندارم نویسنده ای ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه همین سوال
Noor گفت: فقط یک سری سبک ها رو رئال اصلا نمیتونم -_- مینیاتور هم تلاش کردم و فهمیدم اصلا استعدادشو ندارم نویسنده ای ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه همین سوال