آیا این صحنه پنالتی نبود؟!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع PerS!aN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
الان مثلا بگیم پنالتی بود یا نبود چه تغییری ایجاد میشه وقتی بازی تموم شده 🙄
والا
دخترای خارجی خصوصا روسی دارن میرن فضا بعد دخترای اینجا هنوز نمیدونن پنالتی چیهnea1"_
میرن فضا فوتبال که نمی بینن
عزیزانی که از طرف @PerS!aN عزیز پوکر دریافت کردید
ناراحت نباشید درحال حاضر شاهد فشار خوردنِ یک استقلالی هستیم، می‌گذره این روزا odat_et3d_jc_ghey fc78
پس بوی سوختنی که میاد از پویاست خخ
از مسئولین میخام دیسلایک رو اضافه کنن...با پوکر نمیشه عمق مخالفت خود رو به پست نفر اعلام کنی
مسئولین پاسخگو نیستن
پوکر باز قابل تحمل تر از دیس لایکه
استقلالی ها و پرسپولیسی ها هر کدوم یه دلیل بیارید که چرا ادم باید استقلالی یا پرسپولیسی باشه؟
دلیل خاصی ندارن باور کن

استقلالی ها و پرسپولیسی ها هر کدوم یه دلیل بیارید که چرا ادم باید استقلالی یا پرسپولیسی باشه؟
یه قانون نانوشتس که از همون بچگی باید انتخاب کنی پرسپولیسو دوست داری یا استقلال و تا ابد بهش پایبند باشی.odat_et3d_jc_ghey
این تو پسرا قوی‌تره

و چقدر خنده دار :)
و چقدر بهانه جویی :)
من متاسفانه دیشب سر کلاس بودم و داربی رو از دست دادم و با تاسف بیشتر هنوزم خلاصشو ندیدم.
فوتبال هم از نظر من مثل خیلی چیزای دیگه علاقه شخصی یک شخصه و هیچکسی هم اجازه توهین یا هرچیز دیگه ای به طرف مقابلش نداره... روی صحبتمم الان شخصا به @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. عزیز بود چونکه پیامشون به چشمم اومد. خوب بود پی این نظرت میرفتی دلیل حذف پرسپولیسم میدیدی خب! چه میشه کرد؟
چی میشد اگه منطق وسط بود؟ با هر اشتباه یا درستی تیم بازیو تموم کرده.

به عنوان یک پرسپولیسی شدیدا متعصب! آرزوی موفقیت برا نماینده هامون دارم...فوتبال خیلی قشنگتر از این حرفاست..اینجا دیگه بحث تیم نیست..بحث سر نماینده ایرانه :)

من پرسپولیسی ام چون داییم استقلالیه😂
از لج اون

و چقدر خنده دار :)
و چقدر بهانه جویی :)
من متاسفانه دیشب سر کلاس بودم و داربی رو از دست دادم و با تاسف بیشتر هنوزم خلاصشو ندیدم.
فوتبال هم از نظر من مثل خیلی چیزای دیگه علاقه شخصی یک شخصه و هیچکسی هم اجازه توهین یا هرچیز دیگه ای به طرف مقابلش نداره... روی صحبتمم الان شخصا به @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. عزیز بود چونکه پیامشون به چشمم اومد. خوب بود پی این نظرت میرفتی دلیل حذف پرسپولیسم میدیدی خب! چه میشه کرد؟
چی میشد اگه منطق وسط بود؟ با هر اشتباه یا درستی تیم بازیو تموم کرده.

به عنوان یک پرسپولیسی شدیدا متعصب! آرزوی موفقیت برا نماینده هامون دارم...فوتبال خیلی قشنگتر از این حرفاست..اینجا دیگه بحث تیم نیست..بحث سر نماینده ایرانه :)
مرسی عزیزم -53-؟"_}
پستم فقط از جنبه کل کل و سرگرمی بود
: ))

@PerS!aN
با عرض ادب و احترام به جنابعالی بابت نظرخواهی از بندهِ فوتبال نابلد،عرض به خدمتتون که ؛
با اینکه بود و نبود پنالتی رو نمی‌دونم(چرا که قضاوت با گاد است)-2-35-، اما به نظرم بسیار پیچش هنری و جالبی بین بازیکنا شکل گرفت که عکس قشنگی میشه در حیطه فوتبال ازش درآورد aa3627_25fwiy-p-s-smi-1-20-39-

عقب
بالا پایین