purple moon
مدیر آزمایشی تالار نظارت آثار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
مشاور
- نوشتهها
- 31
- پسندها
- 87
- امتیازها
- 18
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @marym
ناظر: @purple moon
لینک تاپیک تایپ:
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @marym
لینک تاپیک تایپ:
در حال تایپ موضوع 'رمان شبهای مرگ| marym'
"بنام آفرینش جن و ارواح"
عنوان: شبهای مرگ
ژانر: ترسناک، تراژدی
اثر: مریم فواضلی(marym)
خلاصه:
درشبهای طولانی زمستان، در روستایی نالههای زنی که شبانه پشت سرهم بلند میشه؛ اما کسی جرأت نمیکرد به پشت سرش نگاه کنه. ته کوچهی قدیمی، خونهی وجود داره که بوی مرگ میده؛ با ورودش به روستا شعلههای خشم آن زن رو بیشتر کرد.
من رو به آغو*ش بگیر، دلم رو شکوندن اما تو از آن منی؛ من رو نجات بده که برات چتری از امنیتم ولی پر از آهم دخترم.
عنوان: شبهای مرگ
ژانر: ترسناک، تراژدی
اثر: مریم فواضلی(marym)
خلاصه:
درشبهای طولانی زمستان، در روستایی نالههای زنی که شبانه پشت سرهم بلند میشه؛ اما کسی جرأت نمیکرد به پشت سرش نگاه کنه. ته کوچهی قدیمی، خونهی وجود داره که بوی مرگ میده؛ با ورودش به روستا شعلههای خشم آن زن رو بیشتر کرد.
من رو به آغو*ش بگیر، دلم رو شکوندن اما تو از آن منی؛ من رو نجات بده که برات چتری از امنیتم ولی پر از آهم دخترم.
- marym
- پاسخها: 4
- تالار: رمانهای کوتاه درحال تایپ