نظارت همراه رمان فرجام یک تباهی | ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
رمان نویس نبودیم بین علما هم اختلاف انداختیم الان گناه جنگ جهانی دوم هم میوفته گردن ما Popcorn

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
رمان نویس نبودیم بین علما هم اختلاف انداختیم الان گناه جنگ جهانی دوم هم میوفته گردن ما Popcorn
من براتون ویرایش زدم برید ببینید درسته! smilies
امیدوارم سبکمون درست باشه.-2-37-=}

سلام روزتون بخیر
برای دیالوگ
یا باید از خط دیالوگ استفاده کنید یا گیومه
نمی‌تونید هردو استفاده کنید
ولی پیشنهاد ما استفاده از خط دیالوگ هست چون امکانش هست موقع کپی
گیومه ها برگرده
و جدا از اون این عدم تناسب
تو درخواست های تعیین سطح هم تاثیر می‌ذاره

اسم کاراکتر با دو نقطه خوب نیس یعنی؟
هری: چرا خورشید می‌تابیده چرا میچرخه زمین؟
شریل: به تو چه؟! اصن به من چه؟! مگه من گالیلم؟

این نوع روایت و دیالوگ‌بندی قابل قبول نیست؟

اسم کاراکتر با دو نقطه خوب نیس یعنی؟
هری: چرا خورشید می‌تابیده چرا میچرخه زمین؟
شریل: به تو چه؟! اصن به من چه؟! مگه من گالیلم؟

این نوع روایت و دیالوگ‌بندی قابل قبول نیست؟
قابل قبول هستش
ولی یک روش کلیشه و تقریبا غیر حرفه ای هست
یعنی اگر میخواین اوکی باشه و براتون مهمه باید طوری دیالوگ هارو بگین که خواننده متوجه بشه که این دیالوگ کی داره میگه

• rose
توی رمان، روایت داستان بصورت شخص اوله یعنی خود کارکتر اصلی داره داستان رو روایت میکنه (هری میسون) برای دیالوگ کدوم بهتره

شریل که کاملا در شوک و ترس بود از چهره‌َش معلوم بود که هنوز نتوانسته است اتفاقات داخل اتاق را هضم و درک کند با حالتی نگران و مضطرب رو به من کرد و پرسید: چه اتفاقی افتاد؟ اون چی بود؟چه بلایی بر سر جیمز اومد؟
هری: اون موجودی که الان جیمیز بهش تبدیل شده بود رو قبلا داخل همین اتاق دیده بودمش .

من:اون موجودی که الان جیمیز بهش تبدیل شده بود رو قبلا داخل همین اتاق دیده بودمش ... .

• Like
توی رمان، روایت داستان بصورت شخص اوله یعنی خود کارکتر اصلی داره داستان رو روایت میکنه (هری میسون) برای دیالوگ کدوم بهتره

شریل که کاملا در شوک و ترس بود از چهره‌َش معلوم بود که هنوز نتوانسته است اتفاقات داخل اتاق را هضم و درک کند با حالتی نگران و مضطرب رو به من کرد و پرسید: چه اتفاقی افتاد؟ اون چی بود؟چه بلایی بر سر جیمز اومد؟
هری: اون موجودی که الان جیمیز بهش تبدیل شده بود رو قبلا داخل همین اتاق دیده بودمش .

من:اون موجودی که الان جیمیز بهش تبدیل شده بود رو قبلا داخل همین اتاق دیده بودمش ... .
قبل دیالوگ نگین که کی داره میگه
اگر داره با خودش حرف میزنه که کلا نباید دیالوگ بذارین اگر که شخص دیگم پیشش هست که دیالوگ بذارین

خط‌های رمانتون پشت سرهم باید باشه
نه اینکه فاصله باشه
خودتون اصلاح کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi.ka
عقب
بالا پایین