Tiam.R
طراح آزمایشی وبتون
ناظر اثـر
ویراستار
رمانخـور
نویسنده نوقلـم
مقامدار آزمایشی
پرسنل کافهنـادری
نه والا
این تاپیک رو به نیت بخت گشایی تو زدم الان ببین چه بحثهای توش میشه
بهبه

نه والا
نه خیر میخوایم خوش بخت شهیه زن بگیرید نزاره بیایید اینجا خیال اینا راحت شه
یعنی قشنگ میخوان تو نباشی![]()
هیچ اتفاقی رفاقت مارو خراب نمیکنهنه خیر میخوایم خوش بخت شه
حسام این داره تفرقه افکنی میکنی
میخواد دوستی منو تو رو خراب کنه
بله میدونم اما اینا نمیدوننهیچ اتفاقی رفاقت مارو خراب نمیکنه
کی ؟ من؟ اشتباه شنیدیکی زن گرفت؟ کی هنوز مونده؟حسام عین این دخترای تازه ب دوران رسیده براشون خاستگار میاد هی ناز میکنن و خجالت میکشن بگن وااایی ننه من ک از خدامه شوهرم بدید
من ازدواج نکردم و درکی از ازدواج ندارم عزیزم اما وقتی به زندگی پدر و مادرم نگاه میکنم نمی تونم منکر عشق بشم.عزیز دلم پایداریش مهمه
چند ساله ازدواج کردید ؟
رابطه جن*سی سالم در خانواده درسته صحیحه ولی یک شرط و شروط و نیازه
ببین اینطوری بهت بگم
امام علی میگه من خدا رو چون خداست میپرستم نه از ترس جهنم نه از شوق بهشت
حالا بیا کمی اینو تعدیل بدیم به رابطه احساسی بین یک زن و مرد
زن یا از ترس تنهایی و نیاز مالی و ... با یک مرد رابطه برقرار میکنه یا از شوق یه چیزایی شبیه به همین و خب نیاز جن*سی
مرد هم به همین شکل
با این تفاوت زن با هر بار رابطه مشتاق تر و عاشق تر میشه از نظر خودش و مرد بلعکس
و در نهایت هر دو به یک ساحل آرامش میرسند یا به یک ساحل طوفانی و پر سخره
یا به طلاق میرسه به هر شکل یا به یک ثبات
دشاید از هزاران مورد فقط یک مورد همین رابطه عاشقانه ی پاک و عالی و درجه یک کنی اشتیاق و ... براشون باقی مونده باشه که کاملا نرماله و به سطح دوپامین ترشح شده در مغز بستگی داره
چیزی که وابسته به نیاز هست و فورمول پاداش و لذت مغز رو من عشق نمی نامم گفتم نظر منه
ولی
مادر، نمیگم فرزند میگم مادر چون چیزیه که دو بار تجربه اش کردم .
همین الان به روزهای ابتدایی زندگی فرزند بزرگم فکر میکنم با به یاد آوردن یکبار بیمارستان رفتنش و دور بودنش برای چند ساعت از من و حس اینکه اون زمان چقدر گرسنه و ترسیده بوده باعث میشه بشینم گریه کنم
من هیچی از فرزندم نمیخوام نه شوق اینو دارم بهم چیزی بده نه ترسی از این دارم ازم چیزی بگیره تمام وجودم فقط دوست داره اون خوشبخت باشه بی هیچ چشم داشتی
شاید من درست نمیتونم توضیح بدم
ولی در کل تو هر چیزی که توش نیاز و لذت جسمی مطرح باشه عشقی به نظرم باقی نمیمونه مگر قبلا هم گفتم به هیچ وصالی ختم نشه
ببین، درست میگی که اون دلشورهها و پروانه تو شکم داشتنها بیشتر هیجانه تا عشق واقعی. خیلی وقتا آدما همین حس اولیه رو با عشق اشتباه میگیرن و بعد که فروکش میکنه، فکر میکنن دیگه همهچی تموم شد. اینجا حرفت درسته.سعی کنید دنبال عشق نباشید
اون تپش قلب و گر گرفتن صورتتون و حس دلشوره تو قلبتون و ذوق و شوق به یاد آوردنش و پروانه ای شدن قلبتون رو با عشق اشتباه هم نگیرید
تو زندگی دنبال دوست داشتن باشید و دوست داشته شدن ، احترام گذاشتن و احترام دیدن ، توجه و مراقبت .
نههههه من میخوام فقط باشه قد و بالاشو نگاه کنم ! من میتونم باهاش فقط نون و پنیر بخورم ، من میخوام اون باشه حاضرم باهاش برم تو کوه زندگی کنم اینا عشق نیست اینا آمپر چسبوندنه تهشم آمپره در عرض چند ماه به سطح نرمال میرسه و میبینه خدااااا قشنگ گند زده وسط زندگی![]()