پذیرش و اعتماد به قدرت درونی
من از خواسته‌هایت باخبرم؛ بنابراین بی‌تابی نکن و هوس‌ها را از خود دور نگه‌دار. به‌زودی آن را آماده می‌بینی، دریافت خواهی کرد و خوشحال و راضی خواهی شد. وجود یا عدم وجودِ خواسته‌ای چه فرقی می‌کند، وقتی که حالت همین‌گونه خوب است و هزاران نعمت دیگر هست که می‌توانی با توجّه آگاهانه به آن‌ها احساس خوبی داشته باشی. کافی است که مرا وکیلِ کار و خواسته‌ات بدانی، زیرا همواره پاسخ‌ات را می‌دهم و شنوا و دانا هستم، بنابراین به من اعتماد کن. به فکر هدایت یا تغییر دیگران نباش، زیرا هیچ‌کس به‌اندازه‌ی ذرّه‌ای قادر به این کار نیست و با این کار به خودت ظلم و بدی می‌کنی.
از دلسوزی و درددل دوری کن زیرا احساسات بد، اتّفاقات بد را به‌دنبال دارد. برای خودت ارزش قائل باش و نگذار چیزی یا کسی باعث حال بدت شود. هر چه هستی بپذیر؛ هرچه حال‌ات را بد می‌کند، رها کن و هرچه را به تو احساس خوبی می‌دهد، دنبال کن. بسیاری از انسان‌ها وجود احساسات بد را طبیعی می‌دانند؛ مثلاً می‌گویند: «حالا اتّفاق افتاده، فلان چیز را شنیدم، ناراحت شدم و اعصابم به‌هم ریخت» امّا این غیرطبیعی است، زیرا حال و احساسِ بد، هیچ‌گاه خوب نبوده و نیست. بنابراین سعی کن هر روز بیشتر به احساسات خود مسلّط شوی و آن را کنترل کنی. انسان باید بداند که تنها خودش مسئول حال خوب یا بدش است. درحقیقت، هیچ‌کس نیست که بتواند حال دیگری را خوب یا بد کند. هرکس با تغییر زاویۀ دیدش، یعنی با انتخاب فکر بهتری که الهام می‌شود، می‌تواند حال خود را بهتر کند.
من افکار را الهام می‌کنم؛ قطعاً خیر و شر در هرلحظه، به همۀ انسان‌ها الهام می‌شود و انسان به وسیلۀ احساسش می‌تواند بفهمد که کدام فکر، خوب و کدام فکر، بد است. هر فکری که احساس بهتری به تو می‌دهد، از سمت من درست است و هر فکری که حال‌ات را بدتر می‌کند هم از سمت من است، ولی فکر بدی است و حق انتخاب با توست.
دیگران دستی از سوی من هستند که باعث خیر یا شر شوند؛ بنابراین آن‌ها را برای من شریک نکن. مثلاً نگو: «فلانی حال مرا خوب یا بد کرد»، زیرا تو انتخاب کرده‌ای که حال‌ات چگونه باشد. کیست که خوبی‌ها را به قلبت الهام کند تا آرامش یابی؟ و کیست که دیگران را وسیله‌ای برای خوب کردن حال تو فرستاد؟
هر چه را انتخاب کنی، به همان‌سو هدایت می‌شوی، چه خیر باشد و چه شر. تمام عزّت و اعتبار را از سوی من بدان. از دیگران تشکر کن و به آن‌ها احترام بگذار ولی در دل‌ات من را یاد کن که تمام قدرت و اعتبار به دست من است و برای مُلک و فرمانروایی من هیچ شریکی نیست.
همۀ خلایق، محتاج من هستند؛ زیرا جز من هیچ پناه و تکیه‌گاهی نیست و تنها مرا دارند. دیگران هنگامی که با خود خلوت می‌کنند، نیازمندند و به من رو می‌آورند. به‌دنبال همدمی برای آرامش‌اند و هیچ‌کس را جز من نخواهند یافت. بنابراین انسان‌ها را دستی از دستان قدرتمند من ببین و آن‌ها را شریک حکومت من کن، زیرا شرک خطایی بسیار بزرگ است که تو را از هماهنگی با من خارج می‌کند و آرامش را از تو می‌گیرد.
عملکرد شماره ۱۸:
دربارۀ زندگی خود فکر کن و ببین در چه مواردی، دیگران را شریک نعمت‌های خداوند می‌بینی! وقتی آگاه شدی، سعی کن دفعه‌های بعد، نعمت را فقط از سمت خدا ببینی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هدایت و مراقبت الهی
من برای انسان، تسلّط و حکومتی در جهان قرار دادم که هرگونه انتخابی کند و زندگی‌اش را شکل دهد. من نعمت‌های بی‌شماری به او بخشیدم. برای جسمِ انسان، اعضای مختلفی مانند گوش و چشم قرار دادم که با آن‌ها می‌شنود و می‌بیند. هرکدام به‌طور طبیعی و شگفت‌آوری کار می‌کنند؛ مثلاً قلب در جسم انسان همواره خون را به گردش درمی‌آورد. کیست که همواره انسان را زنده نگه می‌دارد و از اجزای بدن او مراقبت می‌کند؟
برای روح نیز گوش و چشم قرار دادیم. حکمت‌هایی که به روح و قلبت الهام می‌شوند، نجواهای شیطانی که به‌وسیلۀ گوشِ جان‌ات می‌شنوی و تصاویر ذهنی که با چشم جانت می‌بینی، همان‌هایی هستند که تجسم می‌کنی. زمانی که مرگ تو فرا رسد، چشم و گوش بدن مادی را از دست می‌دهی و تنها گوش و چشم جان‌ات باقی خواهند ماند. درحالی که همۀ اعمال‌ات را جلوی روی خود حاضر خواهی دید. کیست که روح و جان‌ات را می‌گیرد؟ چه پناهی جز من خواهی یافت؟
شکرگزار من باش، زیرا اگر شکر به‌جا آوری، همواره مرا یار مهربان و بهترین دوست‌ات خواهی یافت. اگر دوستدار تو نبودم، هدایت‌ات نمی‌کردم و هیچ‌چیز به تو نمی‌آموختم، بنابراین تو هم محبّت و دل‌باختگی‌ات را تنها به من بده. مگر تابه‌حال چیزی برایت کم گذاشته‌ام؟ آیا دوست و یاور بهتری جز من خواهی یافت؟

عملکرد شماره ۱۹:
دربارۀ اعضای بدن و جسم خود، ژرف‌اندیشی کن و ببین چگونه خداوند در تمام وجودت جاری‌است. به‌خاطر این موهبت شکرگزار باش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حرکت به سوی آرامش و رشد
به آسمان نگاه کن، ابرها در روز آن را زیباتر می‌کنند و شب‌ها ستارگان را در آن می‌بینی. ابرها به‌وسیلۀ باد، آرام‌آرام در حرکت‌اند. باد را هنگامی‌که می‌وزد، بر روی پوست‌ات احساس کن. درختان و گیاهان را ببین که چگونه آرام رشد می‌کنند. شب و روز آرام می‌چرخند و سیّارۀ زمین، به‌آرامی حرکت می‌کند. این یک قانون است که تکامل به‌آرامی شکل می‌گیرد و همچنین شخصیت انسان به‌آرامی رشد می‌کند. هیچ بنایی یک‌باره ساخته نمی‌شود و آرامش یک‌باره به‌دست نمی‌آید.
هر مسئله یا خواسته‌ای می‌تواند برای انسان، باعث پیشرفت یا پسرفت باشد و این تو هستی که انتخاب می‌کنی چگونه باشد. هر قدم که به سوی من آیی، صد قدم یاری‌ات می‌کنم. هربار که صبر و استقامت کنی، احساس بهتری داری و رشد بیشتری می‌کنی و آرام در مسیر درست حرکت می‌کنی. بعد از گذشت زمان، زیاد به پشت سرت نگاه می‌کنی و با خودخواهی می‌گویی: «خدای من! چقدر پیشرفت کرده‌ام، انسان بهتری شده‌ام و چقدر کیفیّت زندگی‌ام بهتر شده است.»
اما اگر احساسات بدی داشته باشی و صبر و استقامت نکنی، به آرامی در مسیر نادرست، حرکت خواهی کرد و بعد از مدت طولانی با خود می‌گویی: «وای خدا! چقدر وضع‌ام بدتر شده و پسرفت کرده‌ام.» ذهنت منتظر است لحظه‌ای فارغ شوی تا تو را به گمراهی بخواند و فریب‌ات دهد؛ بنابراین هرلحظه مراقب باش. یاد من را با خود تکرار کن، زیرا انسان دو حالت دارد: خوب و بد. حالت بد هنگامی است که از هماهنگی با قوانین خارج شوی، مثلاً؛ از همه ایراد می‌گیری، زود از کوره در می‌روی، نگرانی بسیار داری، اسیر ذهن و افکار منفی می‌شوی، دچار احساسات بد می‌شوی، همۀ اتّفاقات را بد می‌بینی و بدبین هستی. کارهای بد انجام می‌دهی، با من بدرفتاری می‌کنی و حال‌ات بدتر می‌شود. امّا چندساعت بعد، به حال دیگری تغییر می‌کنی؛ افکار بهتر را دنبال می‌کنی، خود را با من هماهنگ می‌کنی، همه را تحسین می‌کنی، کارهای بهتر انجام می‌دهی، قضاوت نمی‌کنی و با دیگران خوب هستی، احساسات خوبی داری و ترس و نگرانی نداری، زیرا در حالت خوب قرار گرفته‌ای؛ ولی بعد از ساعتی دوباره اسیر افکار منفی ذهنت می‌شوی و این چرخه همواره ادامه دارد.
هیچ انسانی خوب و کامل نیست و هر کس نقایصی دارد. وقتی در حالت بد هستی؛ باید سعی کنی به من برگردی، از حالت منفی بیرون بیایی و به احساس بهتر برسی تا نتایج بهتری بگیری. بدان که هرچه در حالت خوب بمانی، پیشرفت بیشتری می‌کنی و این مسیر درست است.
مرا یاد کن و آزاد باش، زیرا آرامش تنها در یاد من است. بنویس و بخوان، اگرچه تکراری است، امّا باعث رشد است. هر سوالی بپرسی، پاسخ‌ات را می‌دهم و کیست راستگوتر از من؟ در وجود همه هستم و به همه کمک می‌کنم. هر چه بیشتر یادم کنی، بیشتر به یادت خواهم بود و نعمت بیشتری به تو می‌دهم.
عملکرد شماره ۲۰:
همیشه پیشرفت خود را نسبت به گذشته ببین و مراقب باش در چه حالتی هستی. دنبال بهتر کردن حالت، به‌وسیلۀ تغییر آگاهانۀ افکارت باش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین