طنز مردستیزی

باور کنید وقتی یکی رو پیدا کنید که مثل خودتون باشه و همه جوره کنارتون باشه می‌فهمید این حرف‌ها همش پوچه. زن و مرد اگه بساز باشن همه جوره کنار میان باهم. به قول بابابزرگم اگه دو نفر همدیگه رو واقعا بخوان نه مهریه میدن و نه مهریه میگیرن. تو زندگی دو نفره یه سری مسائل پیش میاد که ممکنه اصلا از حق و حقوق خودت بگذری و فقط برای راحتی خودت بری. Tea
نامزد من از یه کشور دیگه برای خواستگاری فقط پاشد اومد ایران.. فقط برای خواستگاری! نه چیز دیگه حلقه خرید رسم و رسومات رو به جا آورد و خودش اومد بدون اینکه من بخوام بهش بگم حتی.
بعد یه سری از مردای ایرانی؟ تن پرور و تنبل

اگه قراره یک زندگی ساخته بشه هر دو طرف باید اینقدر بعضی چیز هارو درک کنن و بعضی چیزهارو کوتاه بیان.
این قضیه مهریه که میگین خب حقم دارین.
یک خانم حقشه مهریه داشته باشه و آقا هم بده اون مهریه رو!
ولی ازونجایی که آقا حتما اگر خانم بخواد باید مهر و بده بهش. باید بتونه و از پسش بربیاد که؟
اگه خانواده ها کوتاه میومدن و این و رواج نمی‌کردن که مهریه بالا میخوایم داریم دختر میدیم بهشون و اگه مهریه پایین باشه انگار که ارزش دخترِ ما اومده پایین و این حرف ها!
شاید این قضیه اینجوری نمیشد که هرکی مهرش بالاتر ارزشش بالاتر!
جدیدا واسه چشم و هم‌چشمی تو کل فامیل ها رواج شده. هم مهریه هم بعدِ مهریه کلی مراسم و ابن چیزاش! از اول اینجوری بخواد شروع بشه جوون بنده خدا سنگوب میونه با این حجم فشار!
واقعنی ولی اگه کسی بخواد میتونه هم دختر کوتاه بیاد هم پسر در عوضش یک سری اجازه ها و شروط و بهش بده.
ضمن اینکه اگه واقعا زندگیشون خوب باشه خب دیده شده حیلی خانم ها مهرشون و بعدا هم میبخشن.

باور کنید وقتی یکی رو پیدا کنید که مثل خودتون باشه و همه جوره کنارتون باشه می‌فهمید این حرف‌ها همش پوچه. زن و مرد اگه بساز باشن همه جوره کنار میان باهم. به قول بابابزرگم اگه دو نفر همدیگه رو واقعا بخوان نه مهریه میدن و نه مهریه میگیرن. تو زندگی دو نفره یه سری مسائل پیش میاد که ممکنه اصلا از حق و حقوق خودت بگذری و فقط برای راحتی خودت بری. Tea
این گفته ی ایشونو من توو یه قومِ کُرد که کُرمانج هستن دیدم فقط! یعنی توو هزارتاشون شاید یه مورد طلاق باشه. (خودم کرد نیستم)

و یه مسئله‌ی دیگه
اگه قراره از اولش به طلاق فکر کنید سکه و رسوم و جهیزیه حقوق رو بر این اساس برنامه چینی کنید
لطفا ازدواج نکنید
نه خودتونو بدبخت کنید نه یه آدم و گاها یه بچه‌ی دیگه رو

این گفته ی ایشونو من توو یه قومِ کُرد که کُرمانج هستن دیدم فقط! یعنی توو هزارتاشون شاید یه مورد طلاق باشه. (خودم کرد نیستم)
من کوردم و دیدم و بینشون زندگی میکنم

اینابرمیگرده ب انتخاب اشتباه و شناخت اشتباه و گرنه همون اول مرد معلومه چی هست و نیست از طرز برخوردش معلومه الی
ازدواج مثل یه هندونه سر بسته هست
شاید اولش گل بلبل باشه شاید طرف اولش خودش رو پیامبر نشون بده باید ازدواج کنی بری زیر یه سقف باهاش زندگی کنی تا بفهمی ماهیت درونیش چیه

دخترای عزیز، هیچ وقت سکه رو ملاکتون قرار ندید، چون تا چهارده‌تا بیشتر نمیتونین بگیرین، چهارده تا هم میکنن سالی یکی دوتا، از اون ور خیریه کمکشون میکنه و چند تا رو رد میکنن. از طرف دیگه میزنن مال و اموال مرد رو نگاه میکنن، خیلی ها رو داشتیم چیزی به نام خودشون نمی‌زدند و همه به اسم خانواده. که چی؟ فوقش برا مهریه میرم زندان! دولت هم وقت و سرمایه و پولش رو خرج شکم اینها نمیکنه و بعد آزاد میشن، بخصوص که جدیدا پابند میزنن و دِ برو که رفتیم.

زمین خیلی خوبه، زمین بزنین و قیدم کنین کجا و کدوم منطقه باشه!
احسنت Lagh

شاید اولش گل بلبل باشه شاید طرف اولش خودش رو پیامبر نشون بده باید ازدواج کنی بری زیر یه سقف باهاش زندگی کنی تا بفهمی ماهیت درونیش چیه
اییییی بنازم حرف قشنگتون رو!
چندین نفر میشناسم که طرف با هم بزرگ شدن و قد کشیدن بعد دیدن اصلا ایننن کیه، من کیم!

نه الناز الان مثال نامزد خودت جنمش داشت و ذاتش نشون داده و اثبات کرده ک اومد خواستگاریت درسته!؟
ما یه سری داریم همون اوایل خودشون نشون میدن
و این مواردی ک گفتی تو رابطه هیچ وقت گل و بلبل نیست چون تفاوت ها همیشه خودشون نشون میدن طرفت اگ خودش پیامبر نشون بده اون ادم دبگه باید یه بازیگر قهار مریض باشه تاکی هم بخواد نقش بازی کنه!؟
درسته یه سری شناخت تکمیلی زیر یک سقف تکمیل میشه اما بنظر من اوایل شناخت و دوران آشنایی میشه طرف شناخت

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین