طنز مردستیزی

ازدواج مثل یه هندونه سر بسته هست
شاید اولش گل بلبل باشه شاید طرف اولش خودش رو پیامبر نشون بده باید ازدواج کنی بری زیر یه سقف باهاش زندگی کنی تا بفهمی ماهیت درونیش چیه
در ادامه‌ی حرف الناز حتی اگه با کسی مثلا چند سال هم دوست باشی و بعدش ازدواج کنی بازم فضای ازدواج خیلی فرق داره
یه چیزایی واقعا با زیر یه سقف رفتنه که مشخص میشه

این گفته ی ایشونو من توو یه قومِ کُرد که کُرمانج هستن دیدم فقط! یعنی توو هزارتاشون شاید یه مورد طلاق باشه. (خودم کرد نیستم)
پدربزرگم از سمت مادری کرد محسوب میشن

نه الناز الان مثال نامزد خودت جنمش داشت و ذاتش نشون داده و اثبات کرده ک اومد خواستگاریت درسته!؟
ما یه سری داریم همون اوایل خودشون نشون میدن
و این مواردی ک گفتی تو رابطه هیچ وقت گل و بلبل نیست چون تفاوت ها همیشه خودشون نشون میدن طرفت اگ خودش پیامبر نشون بده اون ادم دبگه باید یه بازیگر قهار مریض باشه تاکی هم بخواد نقش بازی کنه!؟
درسته یه سری شناخت تکمیلی زیر یک سقف تکمیل میشه اما بنظر من اوایل شناخت و دوران آشنایی میشه طرف شناخت
لااقل یه سری چیزاش مشخصه چ کار چه درس چ خانواده چ سطح فرهنگ و...

• heart_eyes
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
لااقل یه سری چیزاش مشخصه چ کار چه درس چ خانواده چ سطح فرهنگ و...
طبیعتا یه چیزایی میاد دستت تو آشنایی ولی خیلی چیزا هم تا وقتی نرین زیر یه سقف مشخص نمی‌شه

ازدواج مثل یه هندونه سر بسته هست
شاید اولش گل بلبل باشه شاید طرف اولش خودش رو پیامبر نشون بده باید ازدواج کنی بری زیر یه سقف باهاش زندگی کنی تا بفهمی ماهیت درونیش چیه
اصلا به اینکه هیچ!
تا سالها زیر یک سقف با یکی زندگی نکنی نمیفهمی.
فرض کن بازم بعد چند سال هنوزم مداوم سورپرایزی میکنه گاها با رفتارهاش!
خب این طبیعیه.
حتی پدر مادر هم بعد اینکه طرف و سالها بزرگ کردن نمیفهمن ماهیت درونش و؟
ولی باید بگردی دنبالِ ذاتش؛ اگه ذاتش خوب باشه و آدمیت بفهمه با بعضی چیزاش میشه کنار اومد.
چون بهرحال بازم حساب کنی همه کامل نیستن، اما اون درونشونه ک بیشتر وقت‌ها ببشتر کارهاشون ازش سرچشمه میگیره.

در ادامه‌ی حرف الناز حتی اگه با کسی مثلا چند سال هم دوست باشی و بعدش ازدواج کنی بازم فضای ازدواج خیلی فرق داره
یه چیزایی واقعا با زیر یه سقف رفتنه که مشخص میشه
دقیقا. من همسرم قبل از ازدواج همیشه حمایتم می‌کرد برای درس و کار. اما بعد از دو سال ازدواجمون بعضی وقتا غر میزنه که کار و درس برای چی توئه.
نه که بگم الان زندگیم با همسرم خوب نیست، اتفاقا خوبه
فقط دارم مثال میزنم که فضای ازدواج خیلی متفاوت‌تر از زمان آشنایی قبل از ازدواجه و مرد و زن ممکنه تفکرشون تغییر کنه. +37>}

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین