PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,241 پسندها پسندها 9,070 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 3/30/26 #391 این 39 صفحه رو من با همین بیت ارزشمند و حماسی پاسخ میدم و تمام : پسرا شیرن مثل شمشیرن دخترا بادکنکن دست بزنی می ترکن موفق باشید
این 39 صفحه رو من با همین بیت ارزشمند و حماسی پاسخ میدم و تمام : پسرا شیرن مثل شمشیرن دخترا بادکنکن دست بزنی می ترکن موفق باشید
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,021 پسندها پسندها 5,861 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,687 3/30/26 #392 PerS!aN گفت: این 39 صفحه رو من با همین بیت ارزشمند و حماسی پاسخ میدم و تمام : پسرا شیرن مثل شمشیرن دخترا بادکنکن دست بزنی می ترکن موفق باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... اینو زمانی میخوندن ک حرص دخترا رو دربیارن تو بچگی
PerS!aN گفت: این 39 صفحه رو من با همین بیت ارزشمند و حماسی پاسخ میدم و تمام : پسرا شیرن مثل شمشیرن دخترا بادکنکن دست بزنی می ترکن موفق باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... اینو زمانی میخوندن ک حرص دخترا رو دربیارن تو بچگی
blue lady مدیر رسمی تالار سینما و کمیک+رهبر قبیله گرگ پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار نویسنده نوقلـم پشتکار خوب مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,206 پسندها پسندها 3,626 امتیازها امتیازها 328 سکه 4,901 3/30/26 #393 بیت اخر مگه دخترا موشن مثل خرگوشن نبود؟ یه عمر اشتباه فکر میکردم؟
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,241 پسندها پسندها 9,070 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 3/30/26 #394 blue lady گفت: بیت اخر مگه دخترا موشن مثل خرگوشن نبود؟ یه عمر اشتباه فکر میکردم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود
blue lady گفت: بیت اخر مگه دخترا موشن مثل خرگوشن نبود؟ یه عمر اشتباه فکر میکردم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود
blue lady مدیر رسمی تالار سینما و کمیک+رهبر قبیله گرگ پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار نویسنده نوقلـم پشتکار خوب مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,206 پسندها پسندها 3,626 امتیازها امتیازها 328 سکه 4,901 3/30/26 #395 PerS!aN گفت: تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درسته اما یادم هر بار پسری بهم اینو میگفت بابام کتکش میزد میگفت روحیه دخترم بازی نکنید یادش بخیر برم بابامو بیارم براتون؟ 😂
PerS!aN گفت: تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درسته اما یادم هر بار پسری بهم اینو میگفت بابام کتکش میزد میگفت روحیه دخترم بازی نکنید یادش بخیر برم بابامو بیارم براتون؟ 😂
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,021 پسندها پسندها 5,861 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,687 3/30/26 #396 PerS!aN گفت: تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... یادش بخیر تو محلهمون یه پسرعینکی بود خیلی پزمیداد بعد مغروور اصلا برای خودش یه ماجرایی بود بهش میگفتیم عینکی بانمکی فوتت کنم میترکی
PerS!aN گفت: تو هر منطقه انگار یه چیز میگفتن...دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن هم بود کلیک کنید تا گسترش یابد... یادش بخیر تو محلهمون یه پسرعینکی بود خیلی پزمیداد بعد مغروور اصلا برای خودش یه ماجرایی بود بهش میگفتیم عینکی بانمکی فوتت کنم میترکی
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,241 پسندها پسندها 9,070 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 3/30/26 #397 blue lady گفت: درسته اما یادم هر بار پسری بهم اینو میگفت بابام کتکش میزد میگفت روحیه دخترم بازی نکنید یادش بخیر برم بابامو بیارم براتون؟ 😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... فردا روزی شاید شوهرت کتکت زد..میخای بری باباتو بگی؟
blue lady گفت: درسته اما یادم هر بار پسری بهم اینو میگفت بابام کتکش میزد میگفت روحیه دخترم بازی نکنید یادش بخیر برم بابامو بیارم براتون؟ 😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... فردا روزی شاید شوهرت کتکت زد..میخای بری باباتو بگی؟
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,241 پسندها پسندها 9,070 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 3/30/26 #398 melorin گفت: یادش بخیر تو محلهمون یه پسرعینکی بود خیلی پزمیداد بعد مغروور اصلا برای خودش یه ماجرایی بود بهش میگفتیم عینکی بانمکی فوتت کنم میترکی کلیک کنید تا گسترش یابد... با پسرای محله اتون چیکار داشتی؟
melorin گفت: یادش بخیر تو محلهمون یه پسرعینکی بود خیلی پزمیداد بعد مغروور اصلا برای خودش یه ماجرایی بود بهش میگفتیم عینکی بانمکی فوتت کنم میترکی کلیک کنید تا گسترش یابد... با پسرای محله اتون چیکار داشتی؟
blue lady مدیر رسمی تالار سینما و کمیک+رهبر قبیله گرگ پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار نویسنده نوقلـم پشتکار خوب مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,206 پسندها پسندها 3,626 امتیازها امتیازها 328 سکه 4,901 3/30/26 #399 PerS!aN گفت: فردا روزی شاید شوهرت کتکت زد..میخای بری باباتو بگی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من قصد تجرد دائم والعمر دارم جناب من از بابامم فراریم چطور یکی دیگه رو تحمل کنم
PerS!aN گفت: فردا روزی شاید شوهرت کتکت زد..میخای بری باباتو بگی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من قصد تجرد دائم والعمر دارم جناب من از بابامم فراریم چطور یکی دیگه رو تحمل کنم
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,021 پسندها پسندها 5,861 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,687 3/30/26 #400 PerS!aN گفت: با پسرای محله اتون چیکار داشتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سوم ابتدایی بودیم یادمه بازی میکردیم با دوچرخه ک رد میشد ازبالا به ما نگاه میکرد فکر کنم کلاس پنجمی بود ماهم حرصش میدادیم اینو میگفتیم
PerS!aN گفت: با پسرای محله اتون چیکار داشتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سوم ابتدایی بودیم یادمه بازی میکردیم با دوچرخه ک رد میشد ازبالا به ما نگاه میکرد فکر کنم کلاس پنجمی بود ماهم حرصش میدادیم اینو میگفتیم