طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

شیر شب رو باید همین که بچه وزنش شد دوبرابر وزن تولد شروع کنی به کم کردن
الانم همین که بیدار شد و شیر خواست بهش شیر نده سرشو گرم کن حتی اگه کاملا بیدار شه
هر شب یه نیم ساعت به تایم اضافه کنی میرسی به شبی که از ۱۱ ...۱۲ میخوابه تا ۵ ..۶ صبح یعنی شیش ساعت بدون شیر
من برا کوچیکه تو چهار ماهگیش به ۵ ساعت خواب مداوم رسیدم بعد شیش ماهگی هم دقیقا مثل ادم بزرگا شب قبل از خواب اخرین وعده شیر رو میخورد و میرفت تا ۸ ...۹ صبح که پاشه صبحانه بخوره
الان تقریبا ۱۰ الی ۱۱ ساعت در شب می‌خوابه
یه بار ۱ و یه بار ۴ برای شیر و آب صدا میزند
دیشب حاضر نبود رو تختش بخوابه مجبور شدم بخوابونمش روی زمین خودمم باهاش باشم که با آرامش بخوابه
فکر کنم خواب بد دیده بود، با نور توی شب هم خوب نی بیدارش می‌کنه که البته خودمم همینجورم
استرس نداشته باش
درست میشه
وسواس و حساسیت هم به خرج نده
بزار هر چقدر میل داره هر وقت که خواست بخوره

آخ آخ امان از شیر شبببببUTeMl
من خیلی اذیت شدم هم همسرم هم خودم
پسرم الحمدالله از نظر جثه خوب بود و همین باعث میشد زیاد هم بخورههه

ولی نگران نباش خرابی دندون من از دکتر دندون پزشک پرسیدم بیشتر بخاطر الودگی های دهانی هست
مثلا میگفت قاشق بچه رو نباید بزنید تو دهنتون تا ببینید سرد شده یا نه ..
خودم نمیکنم تو دهنم ولی عمه‌اش دم و دقه هم فوت می‌کنه هم تست گرمی سردی
بهش هم گفتم نکنا بدش اومده😃
ولی من یک چیزی شنیدم که تو دوره ی جنینی، بچه ضمیر ناهشیارش کامل فعاله برای همین مادر تاثیر زیادی میزاره. حدود شاید تا ۳۰ سال آینده. و اینکه خیلی از علایق و .. شاید اونجا شکل بگیره. مثلا مادری تو اون دوران فقط زبان می‌خونه، اونوقت بچش ۴ سالگی مثل بلبل انگلیسی صحبت می‌کنه از تاثیر اون دوران. این درسته؟ شما چنین تاثیری دیدید؟
توی دوران بارداری یه اپلیکیشن داشتم طبق اون انجام دادم
سه تا چله نماز شب، بیشتر از هزار بار چهار قول، سوره محمد، یوسف، قدر، کوثر و...
۳ تا چله زیارت عاشورا و خواندن همه نمازهام!!!!
و قرآن هر روز...
یه سری میوه ها تو اون دوره مخصوص ماه و دعاهاشو همه اینا...
الان که حرف میزنه مثل عرب ها شده😄
وقتی به دنیا اومد خیلی هوشیار بود، الان کنار همسن‌هاش بذاریش قشنگ تفاوت رو میبینی، هم از هوشش هم از عاقل بودنش، کاره‌ای کاری نمیکنه
کلا قرآن خیلی تاثیر داشت
بعد که به دنیا اومد تموم اون حالات معنی توی وجود خودم از بین رفت

دوران جنینی دوران بسیار مهمیه
به حدی که میگن اگر خانوم باردار دلش یه غذا یا میوه ای رو به اصطلاح ویار کنه این خودش نیست که اون میوه رو میخواد بلکه جنین هست که هوس اون میوه رو کرده و اگر بهش ندید در اصطلاح به نیاز غریضی جنین پاسخ ندادید.
برای همین قدیمیای ما میگفتن جلو زن باردار فلان چیز و نخور یا اگه میخوری حتما بهش بده :)

روحیات خلقیات اثر وراثتی داره و رفتار مادر از حدود ۱۸ سال قبل از به دنیا اومدن فرزند روی جنین اثر میزاره

من در مورد قرآن شنیده بودم که دوران جنینی فرزند رو با صدای قرآن اگر سپری کنید وقتی به دنیا بیاد و سمت قران بره راحتر میتونه ارتباط بگیره و قران رو سریعتر یاد بگیره
احتمالا برای زبان یا هر چیز دیگه ای هم صدق کنه ولی قرآن رو مطمئن هستم
بسم الله. ۱۸ سال قبل
چه خبره؟
بچم شبیه من بشه کانون خانواده به هم می‌ریزه Bag

مامان ها کمک
آقا جدیدا حسین در یخچال رو یاد گرفته باز و بسته می‌کنه
صندلی می‌ذارم جلوش آنقدر هولش میده یا تموم بخوره یا با خود صندلیه کله پا بشه
قفسه ها رو هم همینطوز

مامان ها کمک
آقا جدیدا حسین در یخچال رو یاد گرفته باز و بسته می‌کنه
صندلی می‌ذارم جلوش آنقدر هولش میده یا تموم بخوره یا با خود صندلیه کله پا بشه
قفسه ها رو هم همینطوز
بچه کنجکاوه. بزارین کنجکاویش ارضا بشه با خودتون یا یک کار جایگزین براش پیدا کنین.
البته ما کابینت هارو می‌بستیم دستگیره هاشونو بهم

بچه‌ها طبق اون گفته‌ها
من دیشب با همسرم صوبَت کردم Redeye
البته که از اول تا آخر یه بغضضضضِ بزرگ تو گلوم بود کم مونده بود گریه کنم بگم تروخدا ننتو نبین منو ببین(2shy) خولاصهههه که ایشون فرمودن باشه از این به بعد جاست شوما، جاست احترام به شوما
کلی هم گریه کردم نصف شبی، کلی هم باگَلَم کرد دیگه فعلا ببینیم چی میشه2817_g این مادرشوعره از رو می‌ره یا نهjc_ghey

بچه‌ها طبق اون گفته‌ها
من دیشب با همسرم صوبَت کردم Redeye
البته که از اول تا آخر یه بغضضضضِ بزرگ تو گلوم بود کم مونده بود گریه کنم بگم تروخدا ننتو نبین منو ببین(2shy) خولاصهههه که ایشون فرمودن باشه از این به بعد جاست شوما، جاست احترام به شوما
کلی هم گریه کردم نصف شبی، کلی هم باگَلَم کرد دیگه فعلا ببینیم چی میشه2817_g این مادرشوعره از رو می‌ره یا نهjc_ghey
اولش اینطوریه
یه چند سال اول

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
بچه کنجکاوه. بزارین کنجکاویش ارضا بشه با خودتون یا یک کار جایگزین براش پیدا کنین.
البته ما کابینت هارو می‌بستیم دستگیره هاشونو بهم
یه سری کابینت ها تک دره نمی‌دونم به کجا ببندم
فریز خراب شد بسکی باز و بسته کردن تو این گرونی
نمی‌دونم کی اختراع کرد آشپزخونه بی در و پیکر رو

یه سری کابینت ها تک دره نمی‌دونم به کجا ببندم
فریز خراب شد بسکی باز و بسته کردن تو این گرونی
نمی‌دونم کی اختراع کرد آشپزخونه بی در و پیکر رو
اگه زیاد لازمشون ندارید، چسب بزنید
بالاخره خودش خسته می‌شه.
ولی درمورد باز کردن در یخچال زیاد، ما بزرگ ترها هم همین عادت داریم که. بچه داره تمرین میکنه

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین