طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

پس مردها هم هیچ وظیفه‌ای ندارن کار کنن خرجی خونه رو بیارن ؟!!!
این چه حرف غیر منطقیه می‌زنید آخه ؟ اگر شوخی می‌کنید که هیچ ولی اگر جدی میگید باید بگم در زندگی مشترک هر کدوم یکسری وظایفی دارن که نانوشته است مثلا کار کردن مرد بایدیه یا پخت و پز و نظافت منزل برای زن بایدیه اینا که بگیم هیچ وظیفه‌ای نداریم بابت این موارد خیلی کم لطفیه و نگاه درستی نیست
وظیفه اصلی زن حفظِ اقتدار ِهمسرش در منزل هست .
تربیت فرزندان هست که یک نسل رو پرورش میدن

این مواردی که گفتم جزو وظایف ِش نیست

‌می‌تونه از نظر قانونی

برای کار خونه‌اش و.. حقوق بطلبه از شوهرش Tea

مگه معامله داریم میکنیم تو زندگی؟ که بگیم این وظیفه منه اون نیست؟
اگر مردی تو کارهای خونه کمک مکینه جزو وظایفش نیست ولی انجام میده مشکلی پیش میاد ؟ من تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنم آیا مرد بدی هستم؟ دست نمیزنم هیچوقتم از زنم نخواستم کار کنه

ای بابا من نمیخواستم تو این تاپیک حرف بزنم از بس شماها یواشکی آدم رو میندازین تو هچل آدم یادش میره چه قولی به خودش داده biggrin_" biggrin_" 15cb28_25512

مگه معامله داریم میکنیم تو زندگی؟ که بگیم این وظیفه منه اون نیست؟
اگر مردی تو کارهای خونه کمک مکینه جزو وظایفش نیست ولی انجام میده مشکلی پیش میاد ؟ من تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنم آیا مرد بدی هستم؟ دست نمیزنم هیچوقتم از زنم نخواستم کار کنه

ای بابا من نمیخواستم تو این تاپیک حرف بزنم از بس شماها یواشکی آدم رو میندازین تو هچل آدم یادش میره چه قولی به خودش داده biggrin_" biggrin_" 15cb28_25512
جسارت نباشه یک سوال برام پیش اومد؛ پس کارهای خونه و کی انجام میده؟ همینطوری؟

‌می‌تونه از نظر قانونی

برای کار خونه‌اش و.. حقوق بطلبه از شوهرش Tea
شماهارم که تا یه چیزی بهتون میگن زرتی میگین میتونه مطالبه کنه میتونه بگیره از شوهرش میتونه اجرا بذاره مهرشو بگیره ولمون کنید بابا تروخدا مشکل از قانون ماست همونطوور که همیشه گفتم حق زن و مرد باید تو قانون ما مساوی بشه و زن و شوهر در صورت طلاق هرچی بدست آوردن بطور مساوی سهم بردارن همونطورم میگم زندگی مشترک یه زن و مرد مثل یه پازل دو تکه است که در عین ناکامل بودن به تنهایی میتونن کنار هم همدیگه رو کامل کنن حالا با هر خصوصیات و اخلاقی که دارن زندگی مشترک بازی نیست جنگم نیست معامله هم نیست زندگی مشترک یه تعهده که باید درست انجامش بدی اگر واردش شدی و نگاه طلبکارانه نداشته باشی توش از طرف مقابلت

جسارت نباشه یک سوال برام پیش اومد؛ پس کارهای خونه و کی انجام میده؟ همینطوری؟
خواهش میکنم نظر شما اینه که من یه کلفت بگیرم کارای خونه رو انجام بده زنم فقط توانش روبذاره رو تربیت و پرورش بچه؟

اینهمه سال پدرا و مادرای ما یعنی اشتباه زندگی کردن؟ اینهمه نخبه و با استعداد و فرزندان خوب و تاثیرگذار تو زندگی خودشون و ما با داشتن کلفت و نوکر بدست اومده با نظرت کاملا مخالفم اگر منظورتون اینه که هیچ کاری نکنن تو خونه و فقط تربیت کنن
اگر مگین زمان نداریم به خودمون برسیم به تفرسحاتمون برسیم مرد خونه هم در شرایط الان زندگی تو ایران نمیتونه چیزی برای خودش متصور بشه تفریح نداره مثل خر بلانسبت بقیه آقایون داریم کار میکنیم که فقط زنده بمونیم و هیچی از زندگیمون نفهمیدیم

شماهارم که تا یه چیزی بهتون میگن زرتی میگین میتونه مطالبه کنه میتونه بگیره از شوهرش میتونه اجرا بذاره مهرشو بگیره ولمون کنید بابا تروخدا مشکل از قانون ماست همونطوور که همیشه گفتم حق زن و مرد باید تو قانون ما مساوی بشه و زن و شوهر در صورت طلاق هرچی بدست آوردن بطور مساوی سهم بردارن همونطورم میگم زندگی مشترک یه زن و مرد مثل یه پازل دو تکه است که در عین ناکامل بودن به تنهایی میتونن کنار هم همدیگه رو کامل کنن حالا با هر خصوصیات و اخلاقی که دارن زندگی مشترک بازی نیست جنگم نیست معامله هم نیست زندگی مشترک یه تعهده که باید درست انجامش بدی اگر واردش شدی و نگاه طلبکارانه نداشته باشی توش از طرف مقابلت
ما که نگفتیم طلبکاریم؛ بله هردو طرف دارن لطف می‌کنن و بهم تعهد دارن.
به هرحال هر قانونی یک چیزی هم پشتش.
منظور این بود جایگاه یک زن به هر حال قابل احترامه و لطف هست. بله آقا هم لطف می‌کنه و دمش هم گرم. اما ازین لحاظ میگیم الان طوری شده که کاری که زن می‌کنه وظیفه اش تلقی میشه. در صورتی زن داره یک خانواده و می‌چرخونه، کسیه که همه فن حریف. به وقتش پرستار عالی که همه داروهارو می‌شناسه. به وقتش پناه و مدیر خانواده که تو اوضاع سخت خانواده و مدیریت می‌کنه. و از همه مهم‌تر همین مادر بودن، چی از تربیت یک انسان سخت‌تر و بیشتر؟!
اما به همه ی اینها میگن وظیفه؛ ازین نظر منظور بود

ما که نگفتیم طلبکاریم؛ بله هردو طرف دارن لطف می‌کنن و بهم تعهد دارن.
به هرحال هر قانونی یک چیزی هم پشتش.
منظور این بود جایگاه یک زن به هر حال قابل احترامه و لطف هست. بله آقا هم لطف می‌کنه و دمش هم گرم. اما ازین لحاظ میگیم الان طوری شده که کاری که زن می‌کنه وظیفه اش تلقی میشه. در صورتی زن داره یک خانواده و می‌چرخونه، کسیه که همه فن حریف. به وقتش پرستار عالی که همه داروهارو می‌شناسه. به وقتش پناه و مدیر خانواده که تو اوضاع سخت خانواده و مدیریت می‌کنه. و از همه مهم‌تر همین مادر بودن، چی از تربیت یک انسان سخت‌تر و بیشتر؟!
اما به همه ی اینها میگن وظیفه؛ ازین نظر منظور بود
من تو عمرم نگفتم زن وظیفشه فلان کار رو بکنه من این دیدگاه رو ندارم اصلا و ابدا و از این بابت خوشحالم هستم -53-؟"} -53-؟"}

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
خواهش میکنم نظر شما اینه که من یه کلفت بگیرم کارای خونه رو انجام بده زنم فقط توانش روبذاره رو تربیت و پرورش بچه؟

اینهمه سال پدرا و مادرای ما یعنی اشتباه زندگی کردن؟ اینهمه نخبه و با استعداد و فرزندان خوب و تاثیرگذار تو زندگی خودشون و ما با داشتن کلفت و نوکر بدست اومده با نظرت کاملا مخالفم اگر منظورتون اینه که هیچ کاری نکنن تو خونه و فقط تربیت کنن
اگر مگین زمان نداریم به خودمون برسیم به تفرسحاتمون برسیم مرد خونه هم در شرایط الان زندگی تو ایران نمیتونه چیزی برای خودش متصور بشه تفریح نداره مثل خر بلانسبت بقیه آقایون داریم کار میکنیم که فقط زنده بمونیم و هیچی از زندگیمون نفهمیدیم
منظور این نبود. به هرحال به هم متعهد شدن وقبول مسئولیت کردند. کارهای بیرون برای آقاست، کارهای منزل بر عهده ی خانم. که برای از هم نپوشیدن خانواده لازمه. این تربیت بچه هم فقط مختص خانم نیست، هم آقا هم خانم وظیفه دارند، منتها خانم بیشتر.
زمان هم که نه. خب متاسفانه پدر مادر ها قدیم و خیلی ها از حال از خودشون میزنن برای بچه. در صورتی که هم آقا هم خانم نیاز دارن یک وقتایی برای خودشون باشن.
ولی معذرت می‌خوام حرفای بنده رو جبهه گیری تلقی کردید و منظور و اشتباه رسوندم. شرمنده🙏🏻

نه عزیزم جبهه گیری تلقی نکردم داریم صحبت میکنیم منظور از تاپیک هم همینه صحبت میکنیم نظرات هم رو بفهمیم و به هم کمک کنیم در حد توانمون این حرف رو نزنید من از چالشهای اینجوری استقبالم میکنم
t-icon12 t-icon12 🙏 🙏

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین