کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سونی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اشتباه نکنید. خوب بودن را مسخره نمی‌کنم که تشریح کردنش خیلی مشکل‌تر از بدی است و خیلی هم پیچیده‌تر اما بعضی اوقات تحمل کردنش سخت است.

آدمکش کور / مارگارت اتوود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: زئوس
فراموشی، تنها شیوه‌ی دفاعی است که برای ما انسان‌ها باقی مانده است. هر آنچه که به دست فراموشی سپرده شود دیگر نمی‌تواند به ما آسیبی برساند.

مرد بی‌زبان - دیه‌گو مارانی

• Like
من نمی‌دانم این مردم چگونه می‌توانند خیانت کنند؟ شبی که بالشم را عوض می‌کنم تا صبح نمی‌توانم بخوابم.

ویکتور هوگو

• Like
نه غذایی هست، نه لباسی و نه آب پاکیزه‌ای، چیزی که بیش از اندازه داریم، بچه‌هایی هستند که کودکی‌شان را از دست داده‌اند. اما دردناک‌تر این است که این‌ها خوش‌شانس‌های‌ شان هستند.

بادبادک باز/ خالد حسینی

• Like
اما ونسان دیگر از پول در آوردن برای گالری شادمان نمی‌شد دیگر حوصله‌ی مشتریانی را که به آنجا می‌آمدند نداشت. این مشتریان تفاوت میان نقاشی خوب و بد را نمی‌دانستند و سلیقه‌ی تغییر ناپذیری برای انتخاب نقاشی‌های بی‌ارزش و ارزان داشتند.

شور زندگی / ایروینگ استون

• Like
چیزی هست به‌نام "وجدان" که می‌توانی به‌ آسانی با یک گلوله خلاصش کنی و برای همیشه از شر حضورِ تُرش‌ رویانه‌اش راحت شوی اما در این حال، دیگر هیچ گاه عطرِ شادیِ خالص را استشمام نخواهی کرد و صافی کم‌رنگ اما عمیقِ آرامش، بر زندگیت جای نخواهد گرفت.

یک عاشقانه‌ی آرام / نادر ابراهیمی

• Like
«میگی موضوع‌هایی که اینجا پیدا می‌کنم دلنشین نیستن؟»
«نه مقصودم اینه که تو نمی‌تونی به صورتی قاطع از استادانت جدا بشی و راه دیگری پیش بگیری من بی تو خیلی تنها خواهم شد ونسان، ولی می‌دونم که باید از اینجا بری جایی در دنیا باید باشه که اون رو کاملاً از آن خودت بدونی من نمی‌دونم کجا خودت باید بگردی و پیداش کنی اما تا ارتباطت رو با مدرسه ات قطع نکنی، به بلوغ نخواهی رسید.»

شور زندگی / ایروینگ استون

• Like
به راستی که «زندگی» واژهٔ عجیبی است. زخم‌های روی بدن خیلی زود التیام می‌یابند و کم‌کم که اثر زخم‌ها از بین خواهند رفت، فراموش می‌کنیم که روزی از همین زخم‌ها خون می‌چکید.

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد/ اوریانا فالاچی

• Like
بعد مکثی‌ کرد و سپس گفت: «می‌دانی جلیل برای دفاع از خودش به زن‌هایش چی گفت؟ به دروغ به آن‌ها گفت که من خودم را به او تحمیل کرده‌ام. یعنی آن‌کار تقصیر من بوده. می‌فهمی؟ معنی زن‌ بودن توی‌ این دنیا همین است.»

هزار خورشید تابان / خالد حسینی

• Like
همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج
از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب
لحظه پیش از برآمدن آفتاب است.

کیمیاگر / پائولو_کوئیلو

• Like
عقب
بالا پایین