کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سونی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در درونم صداهایی هست، نجواهایی، که گاهی از فرط بلندی‌شان فکر می‌کنم دیوانه شده‌ام.

جنایت و مکافات - داستایفسکی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: زئوس
ترس از فقر سال‌های پیری، ترس ترس ترس او هیچ‌وقت نمی‌توانست از ترس بگریزد ترس مثل تار عنکبوتی آهنی او را در خود گیر انداخته بود. فقط در قصر آبی‌اش می‌توانست آرامش موقتی بیابد.

قصر آبی / لوسی ماد مونتگمری

• Like
و من همیشه همین‌طور خواهم بود می‌دانم. نمی‌توانم جلوی ترسم را بگیرم اصلاً نمی‌دانم زندگی کردن بدون ترس چگونه است.

قصر آبی / لوسی ماد مونتگمری

• Like
گاهی وقت‌ها آدم شب بد می‌خوابد، وقتی‌که بیست و نه سالش است و می‌داند روز بعد قرار است بیدار شود و هم‌چنان مجرد باشد!
در جامعه‌ای که شکست خورده‌ها فقط دخترهای مجردی‌اند که در یافتنِ شوهر ناکام مانده‌اند...!

قصر آبی - مونتگمری

• Like
برای همه آنچه از دست داده بودم و همه آنچه هرگز بدست نمی‌آوردم گریه کردم.

قلب جنگجوی خورشید - سو لین تن

• Like
آیا می‌توانست توضیح بدهد که چرا بعضی وقت‌ها ذهن و فکرش این‌طور زیر سایه ابرهای سیاه نگرانی و تشویش قرار می‌گیرد؟ می‌توانست بگوید با آن‌که خانواده پر جمعیتی دارد چرا خودش را تنها و بی‌کس حس می‌کند؟ اللا کنجکاو شد یعنی در اطراف خودش هم هاله هست؟ اگر هست چه رنگ‌هایی دارد؟ رنگ‌هایش درخشانند یا مات و کدر؟ اما مگر این اواخر در زندگی‌اش چه چیز درخشانی بوده؟ اصلاً چیز درخشانی بوده؟

ملت عشق / الیف شافاک

• Like
آدم‌ها همیشه هنگام هم‌جوابی و دعوا با تو، ایراد‌هایی از تو را به رُخت می‌کشند، که اغلب‌شان را خودت، به دلیل صمیمت به آن‌ها گفتی! پس دهانت را ببند.

علفان - پویان گیلانی

• Like
خنده‌ی کم‌رمقی روی ل*ب‌هاش دوید.
گفت: "نمی‌دونم چرا کارِ ما فقیر بیچاره‌ها همه‌ش به خدا می‌افته!"

جیرجیرک - احمد غلامی

• Like
طولی نکشید که متوجه شدم در تاریکی‌ تنها هستم. برای همین است که شوقِ بازی را کنار گذاشتم و برای همیشه خودم را سپردم به بی‌ شکلی‌، به بی‌ حرفی‌، به حیرت بدون کنجکاوی، به تاریکی‌، به سکندری خوردن‌های طولانی با دست‌های گشوده، و پنهان شدن.

مالون می‌میرد / ساموئل بکت

• Like
من‌ نمردم، ولی زنده هم نماندم.

ناطور دشت - جی‌دی سلینجر

• Like
عقب
بالا پایین