کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

بگذارید نکته اصلی درمورد شانس را به شما بگویم: همه ما خوش‌شانس هستیم. اگر سالم و تندرست هستید و در قفسه، غذای کمی دارید، به‌صورت غیرقابل انکاری خوش‌شانس هستید.

اثر مرکب - دارن هاردی

امید، تنها چیز قدرتمندی است که می‌تواند دل‌های انسان را در تاریکی حفظ کند.

برادران کارامازوف - داستایفسکی

تنها چیزی که مادر و پدرم برایم به ارث گذاشتند، دلی حساس بود. این دل حساس مایه‌ خوشبختی آنان شده بود و حال آنکه در زندگی من، سرچشمه‌ همه‌ سیه‌روزی‌هایم گردید.

- ژان ژاک روسو

در پایین‌ترین سطح خود، چهره‌ واقعی دوستان خود را ملاقات خواهید کرد.

- میلان کوندرا

توی دِلم رَخت می‌شویند.

سمفونی مردگان - عباس معروفی

غیر اخلاقی‌ترین عادت بشر این است که مدام و بی‌وقفه درباره هر کس و پیش از آنکه بفهمد و درک کند، قضاوت می‌کند. این آمادگی پرشور برای قضاوت کردن، نفرت انگیزترین حماقت و مخرب‌ترین شرارت هاست.

وصیت خیانت شده - میلان کوندرا

در هر شرایطی، خود واقعی‌تان باشید برخی شما را خواهند ستود و برخی از همه چیزتان متنفر خواهند شد، اما چه اهمیتی دارد؟ این زندگی شماست، به بهترین شکل از آن لذت ببرید.

- کارل گوستاو یونگ

اين خاصيت پاییز است که همه چیز را تغییر می‌دهد؛ خیابان‌ها را، کوچه‌ها را، پنجره‌ها را، خاطره‌ها را، درخت‌ها را، و بیشتر از همه، آدم‌ها را.

بعد از ابر - بابک زمانی

و من اگر تصمیم بگیرم دیگر تو را نبینم، باور کن اگر روی مژه‌هایم هم بنشینی تو را نخواهم دید.

- محمود درویش

روحم مال خودم است. آن را به هیچکس نداده‌ام. آن را مثل بعضی‌ها که قول و قرارشان را فراموش کرده‌اند نفروخته‌ام. روح من فروختنی نیست. به پایت می‌گذارمش. گرچه از قرار معلوم سر دل هم می‌شود چک‌و‌چانه زد.

بانوی میزبان - داستایفسکی

عقب
بالا پایین