اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #751 عجیب است. من دیگر آن آدم نیستم و دیگر آن آدم هم نخواهم شد. چیزهایی در من برای همیشه مرده است. انگار هیچوقت نمیتوانم دیگر از ته دل بخندم یا حتی با تمام وجود گریه کنم. ما ایوب نبودیم - فاطمه ستوده
عجیب است. من دیگر آن آدم نیستم و دیگر آن آدم هم نخواهم شد. چیزهایی در من برای همیشه مرده است. انگار هیچوقت نمیتوانم دیگر از ته دل بخندم یا حتی با تمام وجود گریه کنم. ما ایوب نبودیم - فاطمه ستوده
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #752 هیچ چیز خفتآورتر از این نیست که ببینی ابلهی در آنچه تو شکست خوردهای موفق شده است. تربیت احساسات - گوستاو فلوبر
هیچ چیز خفتآورتر از این نیست که ببینی ابلهی در آنچه تو شکست خوردهای موفق شده است. تربیت احساسات - گوستاو فلوبر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #753 دلهایی که شکستهاند، هرگز دوباره همان دل نمیشوند. بلندیهای بادگیر - امیلی برونته
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #754 دوباره کمی خودم را به دست آوردهام و اندکاندک کار میکنم؛ همان جریان پیاپی از هم پاشیدن و به خود آمدن. روزها در راه - شاهرخ مسکوب
دوباره کمی خودم را به دست آوردهام و اندکاندک کار میکنم؛ همان جریان پیاپی از هم پاشیدن و به خود آمدن. روزها در راه - شاهرخ مسکوب
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #755 ما زندانی گذشتهایم که خود ساختهایم. دنیای قشنگ نو - آلدوس هاکسلی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #756 وجود رنجهای درونم را میپذیرم. اما چیز دیگری هم که پذیرفتهام این است که با وجود تمام رنجهایم همچنان سرشار از زندگی هستم. نیلوفر و مرداب - تیچ نات هان
وجود رنجهای درونم را میپذیرم. اما چیز دیگری هم که پذیرفتهام این است که با وجود تمام رنجهایم همچنان سرشار از زندگی هستم. نیلوفر و مرداب - تیچ نات هان
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #757 گاهی انسان در میان جمع هم تنهاست. صد سال تنهایی - گابریل گارسیا مارکز
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #758 برای کشف ذهنیات مردم به خودت زحمت نده بهترین کسانت را از دست میدهی. ذهن مردم با ظاهرشان خیلی فرق داره. بازگشت - احمد محمود
برای کشف ذهنیات مردم به خودت زحمت نده بهترین کسانت را از دست میدهی. ذهن مردم با ظاهرشان خیلی فرق داره. بازگشت - احمد محمود
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #759 ترومای من این بود که باید از خودم در مقابل کسانی دفاع میکردم که قرار بود از من مراقبت کنند. افسانه عادی بودن - گبور مته
ترومای من این بود که باید از خودم در مقابل کسانی دفاع میکردم که قرار بود از من مراقبت کنند. افسانه عادی بودن - گبور مته
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #760 خاطرات، تنها چیزیاند که با ما میمانند و ما را میکشند. جز از کل - استیو تولتز