کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

خوشحال باش دختر زیبای من. برو، بدو، پرواز کن، آرزو کن، بزرگ شو، درد بکش یا خوش‌گذرانی کن، ولی زندگی کن. کمی زندگی کن.

زندگی‌ بهتر -‌ آنا گاوالدا

بزرگترین حماقتِ انسان در زندگی، لبخند زدن به کسی است که ارزش نگاه کردن هم ندارد!

- ساموئل‌ بکت

اگر کسی احساست را نفهمید، مهم نیست سرت را بالا بگیر و لبخند بزن. فهمیدن احساس کار هر آدمی نیست.

- احمد شاملو

باور کردن یک انسان یکی از بزرگترین هدیه‌هایی است که شما می‌توانید به او بدهید، هیچ هزینه‌ای ندارد و نتایج آن بسیار ارزشمند هستند.

سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی

اگر در دنیا یک چیز باشد که بتواند عشق مرا در یک لحظه نیست و نابود کند، آن یک چیز ناسپاسی است.

برادران کارامازوف - داستایفسکی

خوشحال باش دختر زیبای من. برو، بدو، پرواز کن، آرزو کن، بزرگ شو، درد بکش یا خوش‌گذرانی کن، ولی زندگی کن. کمی زندگی کن.

زندگی‌ بهتر -‌ آنا گاوالدا

هیچ‌وقت باورمان نمی‌شود که شاید، آنقدر که بقیه به چشم ما مهم‌اند، ما برایشان مهم نباشیم.

مردم سوم - گراهام‌ گرین

من می‌دانم که رها شدن به وسیله کسی که قرار است شما را دوست داشته باشد چه معنایی دارد. هیچ چیز بدتر از این نیست.

سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی

چنان به مردم خوش‌بین باش که انگار جملگی خوبند. و چنان به خودت تکیه کن انگار هیچ خیری در مردم نیست.

- عباس محمودالعقاد

به آدم‌ها به خاطرِ سهم‌شان از شادی حسادت نکنید، چرا که سهمِ غمِ آنها دیده نمی‌شود.

- ادهم شرقاوی

عقب
بالا پایین