کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

توی زندگی لحظاتی هست که باید کَر شی و هیچ صدایی و نشنوی و جز به هدفت به هیچی توجه نکنی، مثل تیم فوتبالی که برای مسابقه میره کشور میزبان و باید در مقابل شعارهای تماشاچیان کَر شه...
همیشه هستن آدمایی که توی راه رسیدن به هدفت سنگ جلو پات میندازن و تلقین میکنن که زیادی بلندپروازی یا هدفت خیلی تخیلیه، اینجور وقتا فقط روی توپ و گل کردنش توی دروازه فک کن!

باغ آلبالو

هر کسی در عمق وجود خود
قبرستان کوچکی دارد
که محل آرمیدن تمام کسانی است
که او یک روز آن‌ها را دوست داشته است

ژان‌کریستف

من آدم‌های مبارزی را كه هياهو به پا می‌كنند دوست دارم. من عاشق كسی هستم كه به خاطر خواسته‌هايش شرمنده نيست و اجازه نمی‌دهد ديگران نااميد و منصرفش كنند.
مبارز بی‌پروا از نظر من يعنی اين؛ يعنی حاضريد برای رسيدن به خواسته‌تان -هر چيزی كه هست- تلاش كنيد و منتظر نمانده‌ايد تا كسی آن را دودستی تقديمتان كند و می‌دانيد كه اين خواسته متعلق به شماست و به آن دست خواهيد يافت.

شرمنده نباش دختر

داستان درباره ی سه خواهره که با مرگ پدر و مادرشون از هم جداشون میکنن .کوچکترینشون رو یک خانواده ی معمولی به فرزندی قبول میکنن خواهر وسط رو یک خانواده ی اشرافی و خواهر بزرگتر روانه ی پرورشگاه میشه و سرنوشت روزای سختی رو براش رقم میزنه. بعد از چند سال….

شهر فرنگ

حرف‌هایش باعث حیرت من شد، اما وقتی به چشمانش نگاه کردم و در آنها گرسنگی را دیدم، دریافتم که چرا غرورش را کنار گذاشته است، این گرسنگی را پسر یک قصاب می‌توانست بر طرف کند.

دختری با گوشواره های مروارید

انسان همانگونه که در طی زندگی، تن عوض می‌کند، روح نیز عوض می‌کند. و این دگرگونی همیشه به آهستگی و در طول روزها انجام نمی‌گیرد: ساعات بحرانی هم هست که در آن، همه چیز یکباره تجدید می‌شود. پوستِ بی جانِ سابق می‌افتد. در این ساعات پر اضطراب انسان گمان می‌کند که همه چیز به پایان رسیده است. ولی همه چیز دارد شروع می‌شود. یک زندگی می‌میرد. همان وقت یک زندگی دیگر زائیده می‌شود.

ژان کریستف

روابط عاطفی دراز مدت از عمق خاصی برخوردارند. بی آن که بدانیم پاره مهمی از زندگی مان می شوند. دور که هستیم با آرامش تصمیم به پاره کردن این رشته های الفت می گیریم. خیال می کنیم بی صبرانه منتظر لحظه جدایی هستیم. اما وقتی زمان آن فرا می رسد، سراپا وحشت می شویم؛ و عجیب اینکه قلب پست ما برای ترک کسی که در کنارش دیگر هیچ لذتی نمی بریم هم پاره پاره می شود.

آدلف

شگفت‌انگیز بودن تو در همین خود واقعی تو بودن است. پس خودت را بپذیر و روز به روز اندیشه ات را نسبت به جهان درونت گسترش بده.
نوری که در درون ما روشن شود به زودی جهان اطرافمان را نیز روشن خواهد کرد

تمام جهان در من است

+ شازده کوچولو پرسید: غم‌انگیزتر از این که بیای و کسی خوشحال نشه، چیه؟
- روباه گفت: اینکه بری و کسی متوجه نشه.

شازده‌کوچولو

جوهره همه ما یکی است؛ درخت بالای سر، سنگ زیر پا، پرنده، جانور، ستاره، همه ما یکی هستیم و یک هدف داریم.
مری پاپینز

عقب
بالا پایین