کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

عشق فصل‌های خود را دارد.
رابطه‌ها هم باید بنا به فصل‌ها تغییر کند تا در جهنم تابستان هم مانند بهشت بهاران جوان و شکوفان بمانند؛
وگرنه دیگر عشقی در کار نخواهد بود که بپاید.

زندگی خوب

کتاب برایم دنیای تازه ای است.
حرفهای تازه و کارهای تازه.
همچین جذب نوشته های کتاب میشوم که اگر بیخ گوشم توپ بترکانند، حالی‌ام نمیشود.
مثل آدم تشنه ای که به آب رسیده باشد هر جمله برایم شده است یک جرعه آب گوارا.
آب خنک، صاف و زلال که به من جان میدهد...

همسایه‌ها

من سیاره‌ای سراغ دارم که یک اقای سرخ رو در آن است.
او هرگز گلی را بو نکرده است.
هرگز ستاره‌ای را تماشا نکرده است.
هرگز کسی را دوست نداشته است.
هرگز جز جمع زدن اعداد کار دیگری نکرده است. و تمام روز مثل تو تکرار می‌کند: من آدم جدی هستم! من آدم جدی هستم! و باد به غبغب می‌اندازد و به خودش می‌بالد. ولی او آدم نیست.
قارچ است !

شازده‌کوچولو

دنیا دمدمی است، دو روز دیگر ماها خاک می‌شویم. چرا سر حرف‌های پوچ وقتمان را تلف بکنیم ؟
چیزی که می‌ماند همان خوشی است، وقت را باید غنیمت شمرد. باقی‌ش پوچ است و بعد افسوس دارد !

صورتک‌ها

شاید عشق مدتی در جوش و خروش باشد اما تا ابد که دوام نمی‌آورد. اگر دست به کاری جدی نزنیم رابطه‌ی ما به بن بست می‌رسد و عشق را در خود خفه می‌کند!

چاقوی شکاری

یک رمان جذاب روان و عامه پسند است.
روایت زندگیه معصومه است دختری که گرفتار تعصبات خانواده می شود و علی رغم دوست داشتن پسری به عقد فرد دیگری در می آید داستان مربوط به قبل از انقلاب است که در جریان داستان بروز انقلاب بر حوادث داستان تاثیر بسیاری می گذارد.

سهم دیگری

تا زمانی که کسی شما را دوست داشته باشد مهم نیست که چه کسی باشید و چه ظاهری داشته باشید.
کتاب جادوگران

میدانی هر قدر چیزهایی که به دست آورده‌ای مادی باشد کمتر میتوانی حفظ‌شان کنی.
می‌پوسد و از میان انگشتانت، که محکم آن‌ها را گرفته‌ای، می‌پَرَد. تو روی زمین می‌پوسی و میگویی به درک؟ مهم نیست؟
ولی برایت مهم است.
نمیخواهی فقط یک بار، آن هم به این شکل، زندگی کنی.
طوری که در یک جمله‌ی کلی بتوانند بگوید: "اون یه دختر....بود"
و نهایتا در ۲۵ کلمه یا کمتر و بیشتر تو را شرح بدهند. میخواهی هر قدر میتوانی زندگی کنی...

خاطرات‌سیلویا‌پلات

سعی کن حتی‌المقدور هم‌نوع خودت را دوست بداری و به تدریج که در این عشق پیشرفت کردی به وجود خدا و جاودانی خودت ایمان خواهی آورد.
هرگاه در ابراز عشق به دیگران به مرحله‌ای برسی که خود را به کلی فراموش کنی آنگاه با نهایت اعتماد ایمان خواهی آورد و کمترین شکی به روح تو راه نخواهد یافت.

برادران‌کارامازوف

سخت شکوهمند اما هولناک است که باید یکدیگر را وقت مخاطره و تردید هم دوست بداریم، در قعر دنیایی که فرو می‌پاشد و در تاریخی که زندگی انسان پشیزی نمی‌ارزد!

خطاب به عشق

عقب
بالا پایین