کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

یاد روزهایی افتاد که آینده درخشان بود، ولی حالا دیگر هیچ آینده‌ای نداشت، هیچ‌کس آینده‌ای نداشت، فقط گذشته‌ای بود که آدم‌ها در آن گیر کرده بودند.

صد سال تنهایی - گابریل گارسیا مارکز

اگر چشم انتظار احترام و توجه و محبت دیگرانی، ابتدا این‌ها را به خودت بدهکاری. کسی که خودش را دوست نداشته باشد ممکن نیست دیگران دوستش داشته باشند. خودت را که دوست داشته باشی، اگر دنیا پر از خار هم بشود، نومید نشو، چون به زودی خارها گل می‌شود.

ملت‌عشق - الیف‌شافاک

یک روز بالشتَمو برمی‌دارم جایِ خوابمو جمع می‌کنم میندازم روی کولَم و خودمو می‌بَرَم یک جای دور؛ و از روزهای سخت و کسِل کننده‌ای که دمار از حسِ قلب و روحم در اورده؛ بیدار می‌شم.

- فرگل مشتاقی

نمی‌توانم تصور کنم که از خاک ریاکاری، آرامش جوانه بزند.

مسئله اسپینوزا - اروین د یالوم

اگر زیادی آدم بسازی باشید دیگران به چیزهایی که برایتان مهم هستند کمتر اهمیت می‌دهند؛ چون می‌دانند در نهایت قرار است کوتاه بیایید.

هرگز سازش نکنید - کریس واس

- این‌ها که گفتند روزهای خوبی در راه است یادت نیست؟ خودشان گفتند، توی چشم‌هایمان زل زدند و گفتند روزهای خوب در راه است. پس چه شد؟
+ یادم هست، خوب هم یادم هست. گفتند روزهای خوب، اما نگفتند برای چه کسی! روزهای خوب؛ نه برای ما، برای خودشان. دروغ که نگفته‌اند.

بعد از ابر - بابک زمانی

روزهایی هست که آدمی در جستجویِ تکیه گاهی به خویش می‌رسد. عاشقِ خودت باش. زندگی، بارها و بارها تو را با خودت رو به رو خواهد کرد.

- معصومه صابر

مرا زیبا به یاد بیار. این‌ها، آخرین سطرهای من است. فرض کن که من‌ رویایی بودم که از زندگی تو گذر کردم.

- اورهان ولی

- من خجالت می‌کشم.
+ بس کن تو رو به خدا، آخه چرا؟ تو حق داری افسرده باشی. بیشتر اون‌هایی که تو بیمارستان‌ها بستری‌ان مریضیشون افسردگیه.
- راست می‌گی؟
+ معلومه! هرکی یه جو عقل و احساس داشته باشه، تو این مملکت افسرده می‌شه.

آخرین یانکی - آرتور میلر

با کسی باشید که وقتی به جهانِ پشتِ چشمانش نگاه می‌کنید، به خودتان افتخار کنید از انتخابی که کرده‌اید.

- پونه مقیمی

عقب
بالا پایین