اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #771 وقتی کسی که دوستش داری میمیرد، زمان متوقف نمیشود، فقط برای تو تمام میشود. کشتن مرغ مقلد - هارپر لی
وقتی کسی که دوستش داری میمیرد، زمان متوقف نمیشود، فقط برای تو تمام میشود. کشتن مرغ مقلد - هارپر لی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #772 از خودم چه برایت بگویم؟ زندگی خوبی دارم. به حد کافی خوب. فقط در حد «به حد کافی خوب». شهر و خانه - ناتالیا گینزبورگ
از خودم چه برایت بگویم؟ زندگی خوبی دارم. به حد کافی خوب. فقط در حد «به حد کافی خوب». شهر و خانه - ناتالیا گینزبورگ
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #773 من سرم درد میکند، کمرم هم درد میکند و افکارم هم جور غریبی شدهاند، گویی آنها هم درد میکنند؛ امروز غمگینم. بیچارگان - داستایفسکی
من سرم درد میکند، کمرم هم درد میکند و افکارم هم جور غریبی شدهاند، گویی آنها هم درد میکنند؛ امروز غمگینم. بیچارگان - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #774 زخمهایی هست که دیده نمیشن، اما از هر زخمی خونریزترند. - شکسپیر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #775 جنگ روح همانقدر وحشتناک است که جنگ مسلحانه. تنهایی پرهیاهو - بهومیل هرابال
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #776 شاید میخواهم گریه کنم، یعنی باید گریه کنم. چون لابد وقتی نمیشود فریاد زد یا شیشهها را شکست، باید گریه کرد. - شهریار مندنیپور
شاید میخواهم گریه کنم، یعنی باید گریه کنم. چون لابد وقتی نمیشود فریاد زد یا شیشهها را شکست، باید گریه کرد. - شهریار مندنیپور
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #777 گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم. گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم. روزها در راه - شاهرخ مسکوب
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #778 این روزها را نباید به حساب آورد. روزهایی است که من در آنها زندگی نکردهام. همه میمیرند - سیمون دوبووار
این روزها را نباید به حساب آورد. روزهایی است که من در آنها زندگی نکردهام. همه میمیرند - سیمون دوبووار
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #779 حس میکنم که مویرگان شقیقهام، نقالههای درد جهانند. - نادر نادرپور
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,956 پسندها پسندها 44,349 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 1/5/26 #780 چطور ممکن است در این سن کم، که باید بهترین لحظات زندگیات باشند، دلیلی برای بیدار شدن نداشته باشی؟ چطور میتوانی باور کنی که دیگر بود و نبود هیچکس برات اهمیت ندارد؟ هزاران جسد متعفن - نیکا وحید
چطور ممکن است در این سن کم، که باید بهترین لحظات زندگیات باشند، دلیلی برای بیدار شدن نداشته باشی؟ چطور میتوانی باور کنی که دیگر بود و نبود هیچکس برات اهمیت ندارد؟ هزاران جسد متعفن - نیکا وحید