Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #101 «من آدمها رو نمیکُشم چون ازشون متنفرم. من میکُشم چون فقط اون موقع احساس میکنم واقعاً زندهام.»
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #102 وقتی کسی رو گم میکنی، انگار بخشی از خودت رو گم کردی. و تا وقتی پیداش نکنی، هیچوقت کامل نمیشی.
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #103 هیولاها زیر تخت پنهان نمیشن، اونا درون ما پنهانن. ویِل گراهام: «گاهی تنها تفاوت بین من و اونا، فقط انتخابه.»
هیولاها زیر تخت پنهان نمیشن، اونا درون ما پنهانن. ویِل گراهام: «گاهی تنها تفاوت بین من و اونا، فقط انتخابه.»
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #104 انسان فقط میتونه چیزی رو جعل کنه که یهبار در درونش وجود داشته. تمام این تمدن یه دروغ قدیمیه دربارهی اینکه ما خاصیم و چیو کنترل میکنیم. مارتی: «تو زیادی فکر میکنی.» راست: «تو زیادی کم.»
انسان فقط میتونه چیزی رو جعل کنه که یهبار در درونش وجود داشته. تمام این تمدن یه دروغ قدیمیه دربارهی اینکه ما خاصیم و چیو کنترل میکنیم. مارتی: «تو زیادی فکر میکنی.» راست: «تو زیادی کم.»
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #105 خاطره فقط یه نوع رؤیاست که وقتی بیداریم میبینیم. نلی: مرگ، سیاهی نیست. مرگه یعنی وقتی زمان با خودش گره میزنه.
خاطره فقط یه نوع رؤیاست که وقتی بیداریم میبینیم. نلی: مرگ، سیاهی نیست. مرگه یعنی وقتی زمان با خودش گره میزنه.
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #106 «حقیقت مثل مهه... هر چی دنبالش بری، کمتر میبینی. فقط وقتی وایستی، خودش میاد جلو.»
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #107 اونها میخوان منو دیوونه کنن، ولی من فقط دارم سعی میکنم زنده بمونم. این همون دیوونگیه؟
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,208 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/7/26 #108 - این دنیا ویرونهای بیش نیست؛ ذات بشر خرابه!
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 3/7/26 #109 یه دیالوگ قشنگ تو فیلم پدرخوانده هست که میگه: بهم نگو که پشت سر من چی گفتن،بهم بگو چرا انقد پیشت راحت بودن تا درباره من حرف بزنن. . .!!
یه دیالوگ قشنگ تو فیلم پدرخوانده هست که میگه: بهم نگو که پشت سر من چی گفتن،بهم بگو چرا انقد پیشت راحت بودن تا درباره من حرف بزنن. . .!!
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 3/7/26 #110 پاتریک:چرا هیشکی بهم اهمیت نمیده باب؟ باب:شاید بخاطر اینکه تو به همه اهمیت میدی..