.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است. مدیرتالارموسیقی+مدیرآز نویسندگان+مترجمآز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست رمانخـور مقامدار آزمایشی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات مسئولیت پذیر فعال برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,843 پسندها پسندها 11,807 امتیازها امتیازها 523 سکه 2,930 7/29/26 #831 - کاش میشد نبود... + زندگی تو آرزوی منه قدرشو بدون
.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است. مدیرتالارموسیقی+مدیرآز نویسندگان+مترجمآز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست رمانخـور مقامدار آزمایشی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات مسئولیت پذیر فعال برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,843 پسندها پسندها 11,807 امتیازها امتیازها 523 سکه 2,930 7/29/26 #832 توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: 'از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم...'
توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: 'از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم...'
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,655 پسندها پسندها 24,902 امتیازها امتیازها 813 سکه 486 7/31/26 #833 این دیالوگ از فیلم waitress رو خیلی دوست دارم : "امیدوارم یکی، یه روز بخواد برای ۲۰ دقیقه بغلت کنه و فقط بغلت کنه، عقب نکشه، نگاهت نکنه، نخواد ببوسدت، فقط تو رو در بازوانش بگیره و محکم بچسبه، بدون اینکه ذره ای خودخواهی توش باشه...
این دیالوگ از فیلم waitress رو خیلی دوست دارم : "امیدوارم یکی، یه روز بخواد برای ۲۰ دقیقه بغلت کنه و فقط بغلت کنه، عقب نکشه، نگاهت نکنه، نخواد ببوسدت، فقط تو رو در بازوانش بگیره و محکم بچسبه، بدون اینکه ذره ای خودخواهی توش باشه...
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,655 پسندها پسندها 24,902 امتیازها امتیازها 813 سکه 486 7/31/26 #834 -چرا فرار میکنی؟ +میترسم -از من؟ +نه از عشق -مرد که نباید بترسه +برای خودم نه برای تو -غصه مرا نخور . :)
-چرا فرار میکنی؟ +میترسم -از من؟ +نه از عشق -مرد که نباید بترسه +برای خودم نه برای تو -غصه مرا نخور . :)