اصلا راه در رو نداره، باید بمونی یا نجات پیدا کنی، یا با ما غرق بشیآقا من ترجیح میدم تو اوج خداحافظی کنم![]()

اصلا راه در رو نداره، باید بمونی یا نجات پیدا کنی، یا با ما غرق بشیآقا من ترجیح میدم تو اوج خداحافظی کنم![]()

وای الهی قربونت برمممم
من زود افسردگی میگیرم بخداااااصلا راه در رو نداره، باید بمونی یا نجات پیدا کنی، یا با ما غرق بشی![]()

نه باهمیم یکم میرقصیم، یکم میخندیم.. این افسردگی لعنتی را در کنار هم میگذرونیم، بدون درد و خونریزیوای الهی قربونت برمممم![]()
![]()
![]()
من زود افسردگی میگیرم بخداااا![]()

وای الهی قربونت برمممم![]()
![]()
![]()
آخه شما دو نفر رای هم نیارید بازم جز افراد مهربون و محترم انجمنید.نه باهمیم یکم میرقصیم، یکم میخندیم.. این افسردگی لعنتی را در کنار هم میگذرونیم، بدون درد و خونریزی![]()
![]()

اسکرین شات برات میفرستم که بهت رای دادم.. بمون تا غرق شدن ما را ببینی لااقل محبوب منوای الهی قربونت برمممم![]()
![]()
![]()
💕هی به این پویا گفتم منو به زور نیار من دل نازکمنه باهمیم یکم میرقصیم، یکم میخندیم.. این افسردگی لعنتی را در کنار هم میگذرونیم، بدون درد و خونریزی![]()
![]()
بیا بوستتتت کنممممآخه شما دو نفر رای هم نیارید بازم جز افراد مهربون و محترم انجمنید.
دوتا مامان خانم قشنگ![]()
![]()
منم تو گروه شما به شما و ژینا رای دادماسکرین شات برات میفرستم که بهت رای دادم.. بمون تا غرق شدن ما را ببینی لااقل محبوب من![]()
💕