علی یزدانی

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
474
پسندها
پسندها
2,897
امتیازها
امتیازها
203
سکه
1,127
نام اثر: نامه‌های خدا به من
ژانر: روان‌شناختی
نویسنده: علی یزدانی
img_41e572a3_1779962129.jpg

خلاصه:
از خداوندِ یکتا سپاسگزارم که هر لحظه ما را هدایت می کند و از شما خواننده‌ی عزیز برای انتخاب این کتاب سپاسگزارم.
من خدایی را باور دارم که به همه الهام می‌کند، این نیرو همواره به من نزدیک است و از درونِ قلبم حرف می‌زند.
مُعتقدم همه‌ی انسان‌ها به خدا دسترسیِ مستقیم دارند و تنها راهِ خوشبختیِ ما اتصّال به این نیرو است.
آرزوی قلبی ام همیشه این است که تجربیاتم را با دیگران به اشتراک بگذارم و با یاری خداوند باعثِ رُشد در این مَسیر باشم.
این کتاب حاصلِ تجربیاتی است که در زندگیم با خداوند داشته‌ام.
وقتی آن را می خوانید انگار خدا با شما حرف می‌زند(با واژه‌ی «من») قوانینِ خود را توضیح می‌دهد و به شما یاد می‌دهد با اجِرای این قوانین در درونِ خود، بتوانید در هر لحظه شادی و آرامش داشته باشید، فارغ از این که بیرون از شما چه شرایطی است، این قوانین بسیار ساده است و ایمان و عمل به آن باعثِ رشد در تمام جنبه‌های زندگی می‌شود.
به شما قول می دهم با خواندن این کتاب و عمل به آن، معجزه ی خداوند را در قلبتان احساس خواهید کرد و درحقیقت این یک یادآوری است.
کتاب "نامه‌های خدا به من" اولین اثر @علی یزدانی است که از انتشارات ادب امروز توسط @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. چاپ و منتشر شده و در کتابراه و طاقچه نظر مخاطبان را جلب کرده است.
کتابی که اینجا منتشر می‌شود؛ ویرایش دوّم از چاپ سوّم بوده که ۳۰ تمرین کاربردی به آن اضافه شده است.

آخرین ویرایش:
•°•°به‌نام یزدان پاک •°•°

img_6b762c43_1779111329.jpg

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!
پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.

شما می توانید پس از ارسال 15 پست درخواست جلد بدهید

پس از مطالعه ی قوانین نقد، در این تاپیک ثبت درخواست کنید.

بعد از دریافت نقد اولیه، میتوانید درخواست تگ کنید.

و حداقل پس از ارسال 40 پارت [هر پارت (غیر) از پیشگفتار، مقدمه، سخن نویسنده و خلاصه] می‌توانید اتمام کتاب خود را اعلام کنید.

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

◇ قلمتان سبز و ماندگار◇
مدیریت تالار ادبیات انجمن کافه نویسندگان

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین