!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 6,161 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 6/20/25 #51 دل میگه باز فردا رو از نوبسر ای دل غافل دیگه از ما گذشت بانو هایده
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,810 پسندها پسندها 18,113 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,090 6/20/25 #52 تو راست میگی زیادی بودم انگار دروغ گفتی تورو میبخشم این بار حالا گریه کن از دوری دستام من این دنیای بی عشقو نمیخوام خاطره ها - مرتضی پاشایی
تو راست میگی زیادی بودم انگار دروغ گفتی تورو میبخشم این بار حالا گریه کن از دوری دستام من این دنیای بی عشقو نمیخوام خاطره ها - مرتضی پاشایی
بی صدا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 340 پسندها پسندها 2,937 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,262 6/20/25 #53 من باید میرفتم با قطاری که برام… آخرین گلوله ی آخرین خشاب بود! من باید میرفتم زود زود زود زود… یکی تو خاطره ها ضعف برداشته بود محسن چاووشی _ من باید میرفتم
من باید میرفتم با قطاری که برام… آخرین گلوله ی آخرین خشاب بود! من باید میرفتم زود زود زود زود… یکی تو خاطره ها ضعف برداشته بود محسن چاووشی _ من باید میرفتم
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 6,161 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 6/20/25 #54 در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل وقال پرست حبیب
بی صدا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 340 پسندها پسندها 2,937 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,262 6/20/25 #55 تپش قلب پر از امید من تپش زندگیه دل من دیده ی من دنیای من همه تابندگیه نیما مسیحا
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 6,161 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 6/20/25 #56 همیشه فاصله بوده بین دستای من وتو با همین تلخی گذشته شب و روزای من و تو گوگوش
بی صدا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 340 پسندها پسندها 2,937 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,262 6/20/25 #57 وآتش نخورده بر پر پروانه ام هنوز در خانه ای که دولت وصل تو یافتم بنان_ الهه ناز
بی صدا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 340 پسندها پسندها 2,937 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,262 6/20/25 #58 من با خودم حالم چه خوبه من تنهایی حالم چه خوبه شارومین
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 6,161 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 6/20/25 #59 همین خوبه که غیر از تو همه از خاطرم میرن هنوز گاهی سراغت رو از این دیوونه می گیرن آقای صدا ابی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,810 پسندها پسندها 18,113 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,090 6/21/25 #60 نمیرسه به تو زورم که با همه ی غرورم بد افتاده به جونم تب عشقت شب عشق- بهنام بانی