E Emerald کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 460 پسندها پسندها 869 امتیازها امتیازها 153 سکه 6 1/16/24 #111 دلتنگم واسه اون روزها که بودی دلتنگم واسه اون شبایی که گذشت دلتنگم واسه دستایی که سالم بود ولی الان پر شده از کبودی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دلتنگم واسه اون روزها که بودی دلتنگم واسه اون شبایی که گذشت دلتنگم واسه دستایی که سالم بود ولی الان پر شده از کبودی
F FAREWELL مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 944 امتیازها امتیازها 223 سکه 88 1/16/24 #112 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است، کارم از گریه گذشته به آن میخندم؛? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,554 پسندها پسندها 22,038 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,621 1/15/24 #113 کاش یا رب که نیفتد به کسی کارِ کسی .. -شهریار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
F FAREWELL مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 944 امتیازها امتیازها 223 سکه 88 1/15/24 #114 ای یار؛ کمی کن دیدار، به وصف حال ما؛ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مَـهـوا نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,498 امتیازها امتیازها 293 سکه 141 1/15/24 #115 فکر کن قهوه بنوشی، ته فالت باشد بعد از این دیدن او فرض محالت باشد از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی!؟ گریه ات باعث تکرار سوالت باشد چمدان پر بکنی، خاطره ها را ببری عکسهایش همه عمر وبالت باشد روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد توی تنهایی خود فکر مسکن باشی قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد ... "ای که از کوچه معشوقه ما می گذری" قسمت ما نشد این عشق، حلالت باشد! "علی صفری" آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
فکر کن قهوه بنوشی، ته فالت باشد بعد از این دیدن او فرض محالت باشد از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی!؟ گریه ات باعث تکرار سوالت باشد چمدان پر بکنی، خاطره ها را ببری عکسهایش همه عمر وبالت باشد روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد توی تنهایی خود فکر مسکن باشی قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد ... "ای که از کوچه معشوقه ما می گذری" قسمت ما نشد این عشق، حلالت باشد! "علی صفری"
مَـهـوا نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,498 امتیازها امتیازها 293 سکه 141 1/15/24 #116 چه عاشقانه تو تقسیم کرده ای شادی برای تو، ماتم برای من بر درد من، تو خودت عین مرهمی رفتی کجا پی مرهم برای من با عطر ماندگارت، نبودنت یادآوری شده هر دم برای من آدم همیشه که خونی نمرده است شاید که رفتن او هم برای من آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
چه عاشقانه تو تقسیم کرده ای شادی برای تو، ماتم برای من بر درد من، تو خودت عین مرهمی رفتی کجا پی مرهم برای من با عطر ماندگارت، نبودنت یادآوری شده هر دم برای من آدم همیشه که خونی نمرده است شاید که رفتن او هم برای من
مَـهـوا نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,498 امتیازها امتیازها 293 سکه 141 1/15/24 #117 نماندی..شانه می خواهی چکار؟ تو بادی خانه می خواهی چکار؟ نشد لمست کنم ای قرصِ ماه مرا دیوانه میخواهی چکار؟ شکستی ساقه ام را ای نسیم مرا ویرانه می خواهی چکار؟ دو چشمش جان ما را مس*ت کرد لبم! پیمانه می خواهی چکار؟ به دورش گشتم و...یارم نگشت گلی! پروانه می خواهی چکار؟ تو ای گنجشکِ عاشق....از جهان به غیر از دانه می خواهی چکار؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
نماندی..شانه می خواهی چکار؟ تو بادی خانه می خواهی چکار؟ نشد لمست کنم ای قرصِ ماه مرا دیوانه میخواهی چکار؟ شکستی ساقه ام را ای نسیم مرا ویرانه می خواهی چکار؟ دو چشمش جان ما را مس*ت کرد لبم! پیمانه می خواهی چکار؟ به دورش گشتم و...یارم نگشت گلی! پروانه می خواهی چکار؟ تو ای گنجشکِ عاشق....از جهان به غیر از دانه می خواهی چکار؟
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 360 پسندها پسندها 144 امتیازها امتیازها 43 سکه 7 1/15/24 #118 ما در دل خود از احدی کینه نداریم از هیچ کسی نفرت دیرینه نداریم با هر چه بیایید، چه با سنگ چه با گُل در لشکر خود هیچ جز آئینه نداریم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ما در دل خود از احدی کینه نداریم از هیچ کسی نفرت دیرینه نداریم با هر چه بیایید، چه با سنگ چه با گُل در لشکر خود هیچ جز آئینه نداریم
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,572 پسندها پسندها 1,486 امتیازها امتیازها 273 سکه 263 1/15/24 #119 من آن سروم که با زخم تبر از پا نیفتادم! بزن بر ریشه ام ! اما کمی اینبار محکم تر ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,572 پسندها پسندها 1,486 امتیازها امتیازها 273 سکه 263 1/15/24 #120 فریاد مرا گرچه سرانجام شنیدی ای دوست! به داد دل من دیر رسیدی از یاد بِبَر قصهی ما را هم از امروز دربارهی ما هرچه شنیدی نشنیدی آرام بگیر ای دل و کم گریه کن ای چشم! انگار نفهمیدی و انگار ندیدی ای نی چه کشیدی مگر از خلق که هر دم ما آه کشیدیم، تو فریاد کشیدی گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود! خوش باش که یک چند در این راه دویدی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
فریاد مرا گرچه سرانجام شنیدی ای دوست! به داد دل من دیر رسیدی از یاد بِبَر قصهی ما را هم از امروز دربارهی ما هرچه شنیدی نشنیدی آرام بگیر ای دل و کم گریه کن ای چشم! انگار نفهمیدی و انگار ندیدی ای نی چه کشیدی مگر از خلق که هر دم ما آه کشیدیم، تو فریاد کشیدی گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود! خوش باش که یک چند در این راه دویدی