F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #191 خورشیدبهماهگفت: +جایمانراعوضکنیم؟ ماهدرجوابشگفت: -طاقتگریهآدمهادرشبراداری؟ خورشیدگفت: +آیامیتوانیافکارکسانیراتحملکنیکه، برایگریهکردنمنتظرشبمیمانند؟
خورشیدبهماهگفت: +جایمانراعوضکنیم؟ ماهدرجوابشگفت: -طاقتگریهآدمهادرشبراداری؟ خورشیدگفت: +آیامیتوانیافکارکسانیراتحملکنیکه، برایگریهکردنمنتظرشبمیمانند؟
Z A H R A خونآشام مشاور تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,926 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 3/7/26 #192 شهر ارواح، شهر ماست ما زندهها ارواحِ زندهایم که فقط ترسیدهایم از آنکه کسی بفهمد ما مردهایم.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #193 گیرم درخت رنگِ خزان گیرد ! تا ریشه هست ، ساقه نمیمیرد🌱′🤍
(SINA) مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار کاربر VIP نویسنده رسمی رمان vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,544 پسندها پسندها 8,585 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,262 3/7/26 #194 فکر تاریکی و این ویرانی بیخبر آمد تا با دل من قصهها ساز کند پنهانی. نیست رنگی که بگوید با من اندکی صبر، سحر نزدیک است. هر دم این بانگ برآرم از دل: وای، این شب چقدر تاریک است! خندهای کو که به دل انگیزم؟ قطرهای کو که به دریا ریزم؟ صخرهای کو که بدان آویزم؟ مثل این است که شب غمناک است. دیگران را هم غم هست به دل، غم من، لیک، غمی غمناک است.
فکر تاریکی و این ویرانی بیخبر آمد تا با دل من قصهها ساز کند پنهانی. نیست رنگی که بگوید با من اندکی صبر، سحر نزدیک است. هر دم این بانگ برآرم از دل: وای، این شب چقدر تاریک است! خندهای کو که به دل انگیزم؟ قطرهای کو که به دریا ریزم؟ صخرهای کو که بدان آویزم؟ مثل این است که شب غمناک است. دیگران را هم غم هست به دل، غم من، لیک، غمی غمناک است.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #195 طلا باش تا اگر روزگار آبت کرد روز به روز طرحهای زیباتری از تو ساخته شود سنگ نباش تا اگر زمانه خردت کرد لگدکوب هر رهگذری بشوی...
طلا باش تا اگر روزگار آبت کرد روز به روز طرحهای زیباتری از تو ساخته شود سنگ نباش تا اگر زمانه خردت کرد لگدکوب هر رهگذری بشوی...
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,985 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/8/26 #196 تو تازیانه میزنی به زخمهی خیال من من آب و دانه میدهم به خوش خیال باورم تو مثل ماه برکهای و من غریق مس*ت شب دوباره تو، دوباره من، شناوری، شناورم..
تو تازیانه میزنی به زخمهی خیال من من آب و دانه میدهم به خوش خیال باورم تو مثل ماه برکهای و من غریق مس*ت شب دوباره تو، دوباره من، شناوری، شناورم..
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,985 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/8/26 #197 دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت.
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن وفاداری رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 173 پسندها پسندها 1,460 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,823 3/8/26 #198 به رقص مرگ میان تنت، ادامه بده نفس بگیر و به جانکندنت ادامه بده...
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,985 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/8/26 #199 تقدیرمناینبودکهدربندتوباشم دیوانهیدیوانهیلبخندتوباشم️
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/8/26 #200 زین خوش رقم که بر گل رخسار میکشی خط بر صحیفه گل و گلزار میکشی