محفل ادبی [ بهش بگو ... ]

- تو بگو غیرت بی‌جا و تعصب اما ،
من حسودم به هرآنکس ك تو را می‌بینـد ! >>

نوش دارو بعد از مرگ سهراب اخه عزیز من؟

خیانت چیز عجیب و جالبیه
اینکه وقتی یه زن داری تو خونه که با سن کم منتظرته و عین یه بچه فکر میکنه شوهرش داره کار میکنه تا اونا تو ارامش باشن ولی نمیدونه چه غلطایی داره میکنه
و کل عمر اون زن مجبوره به خاطر بچه‌هاش بمونه پای اون زندگی
و تو تنها به فکر خودتی حتی اون زن هم برات مهم نیست چون تو انتخابش نکردی
چون تو اون سن عقل نداشتی دلیل نمیشه میتونستی بگی نه نمیخوام ازدواج کنم ولی بازم به فکر اون زن نبودی
خیلی خیلی متنفرم ازت نه تنها از این کارات بلکه از خودت هم بدم میاد ولی بازم مهربونترین و در عین حال بد اخم‌ترین بودی:)

متاسفانه عزیزم من درحال حاضر انقدر ناراحتی و بغض و گریه برای خودم و شرایط دارم که واقعا توان دلتنگ شدن و گریه کردن واسه تو رو ندارم... ایشاللا چند ماهه دیگه

کاش میفهمیدی
من زودرنج نيستم ، ولی تو تنها نقطه ضعفمی !

با تمام خوب بودنات مغزم میخواد یه ظاهر بد ازت بسازه تا بتونم فراموشت کنم اما تنها کاری که میتونم انجام بدم بهت فکر نکردنه...
نمیخوام بد بشی چون نبودی ولی نمیخوام خوبم باشی چون اونم نبودی...
امیدوارم تمومشی تو ذهنم

وقتی بهت فکر میکنم ناخوداگاه استرس میگیریم
بد نبودی لحظات خوب زیاد داشتیم حس خوب زیاد داشتیم اما انقدر سرت استرس کشیدم که خود به خود استرس میگیرم
از وقتی نیستی واقعا ارومم و ترس هیچی ندارم.
بهترین تصمیم عمرم بود.
بی معرفت نیستم اما خودخواه چرا. نمیتونم انکار کنم خوب بودنت رو اما تو تاوان بزرگی برای من بودی.
من ادم زندگی سخت و پر دعوا و مشکل رو ندارم حتی اگر تا ابد و یک روز حسرتت به دلم بمونه.
بنظرم حسرت یک ادم به دل بمونه هضم کردنش خیلی راحت تر از حسرت یک عمر زندگیی راحت و پر ارامش و احترامیه که میتونستی داشته باشی.
متاسفم اما من هیچ وقت نتونستم دنیام رو به یک ادم محدود کنم.
امیدوارم درک کنی، نمیخوام بگم ببخشی چون چیزی برای بخشش نیست و من ظلمی در حقت نکردم تا اخرین لحظه من با تمام توانم در تمام شرایط کنارت بودم.
از رفتنم نه شرمندم نه ناراحتم نه عذرمیخوام.
فقط امیدواردم درک کنی یه روز... به این نتیجه برسی که عمرت مهمه... همین

متاسفانه هرچقدر به خاطرات رجوع کردم دیدم کسی توی زندگیم نبوده-2-28-{}" لذا خاک توی سرت که تاحالا نیومدی3in_sisi3

یهو یه کانالی اومد تو تی وی ، دوتا مجری داشت تا از اولی رفت دومی اول فکر کردم تویی ! دیدم اشتباه دیدم تو خیلی قشنگتر بودی :) داشت شعر میگفت ؛ یاد شعرایی که میخوندی‌ برام افتادم . تو قشنگتر میخوندی : ) دقت کردم به صداش ، صدای تو خیلی قشنگتر و اروم تر بود : )
کاش همین الان یه پیام ازت میومد .

اگر از تو درمورد من پرسیدند،
بگو اندکی شعر را دوست داشت
و بسیار مرا... ♥️

عقب
بالا پایین