این قسمت میتونی یه ذره با کلمه بازی کنی. یه ذره متنت خشک.صدای جوششِ سنگِ اسرار، صدای حرکتِ محافظان بر سنگِ تالار.
بوی آهن، دود و عرق ترس غلیظتر به مشام میرسیدبوها واضح شدند: آهن، دود، عرق ترس. تاریکی از گوشههای تالار نهفقط دیده، که شنیده میشد.
صدای مفصل از شکستن نبود بلکه هشدار بود برای او.صدای آهِ خفهای از مفصلِ دستِ دراکولا بلند شد؛ نه شکستن، که هشدار.
کتاب لامورا بدون اینکه ورقی بخورد بسته شد؛ انگار حرفهایش را گفته باشد حرفی برای گفتن ندارد.کتابِ لامورا، بیآنکه صفحهای دیگر ورق بخورد، بسته شد؛ انگار گفته بود آنچه باید، گفته شد
بعد از شگفتی به جای ویرگول بلکه بزار.دراکولا خندهای بیصدا کرد؛ نه از شگفتی، از لذتِ کنترلِ آینده
شیقیقهها نبض میزد و صدای ضربان هر تپش از قلبها حرفی تازه برای گفتن میشد.شقیقهها میتپیدند؛ در ضربانِ هر تپش صدایی تازه باز میشد: صدای خونِ هیراشما،
سلام براتون جمله بندی رو زین پس چک نکنیمدرود بر شما ♡
اگه ممکنه، بنده طبق روال غیر متعارف یا ساده بگم: شبیهسازی جریان سیال ذهن پیش برم
همون طور که قبل نوشتن، با اساتید به اشتراک نظر رسیدم پیش برم.
البته اگه شما هم به اتفاق نظر البته در سبک مشکل دارید ♡ بنده هر زمان از نوشتن انصراف میدم
چون دوست دارم اگر مشکل ویرایشی بود به بنده یاد آوری بشه که به اعماق قلبم پذیرام، متاسفانه دوست دارم به یک سبک خاصی پیش برم در نوشتن
I'm grateful for your understanding, which went far beyond my expectations. ♡
هر طور مایل هستید، تلاش بنده فقط و فقط کمک به شما و ارتقاء رمانتونه.درود بر شما ♡
اگه ممکنه، بنده طبق روال غیر متعارف یا ساده بگم: شبیهسازی جریان سیال ذهن پیش برم
همون طور که قبل نوشتن، با اساتید به اشتراک نظر رسیدم پیش برم.
البته اگه شما هم به اتفاق نظر البته در سبک مشکل دارید ♡ بنده هر زمان از نوشتن انصراف میدم
چون دوست دارم اگر مشکل ویرایشی بود به بنده یاد آوری بشه که به اعماق قلبم پذیرام، متاسفانه دوست دارم به یک سبک خاصی پیش برم در نوشتن
I'm grateful for your understanding, which went far beyond my expectations. ♡
بنده فقط و فقط به شما پیشنهاد دادم.بنده، کوچکترم از اینکه که باید و نباید ها رو یاد آور بشم.
شما بر طبق اصول پیش برین، بهتر میدونیم که چهارچوب سایت تعریف شده هست ♡
سوال اینجاست؟!
کار شما درسته یا خانم دیوا که گفتن شما طبق اصول خودتون پیش برین؟!!
اگه ایشون گفتن مشکلی نیست! پس چرا من هر لحظه باید توضیح بدم!
و خدای ناکرده ایشون اشتباه به بنده یاد آور شدند، چرا ناظر، یکی بعد دیگری به بنده تلنگر می زنند!
نوشتن برای خودش آداب و پیش برد خاص خودش رو داره، با خاطر پریشان «اتل متل» هم نتوان نوشت♡
ناظرهای ما چه ناظر قبلی چه ناظر فعلی کاملا حرفشون درستهبنده، کوچکترم از اینکه که باید و نباید ها رو یاد آور بشم.
شما بر طبق اصول پیش برین، بهتر میدونیم که چهارچوب سایت تعریف شده هست ♡
سوال اینجاست؟!
کار شما درسته یا خانم دیوا که گفتن شما طبق اصول خودتون پیش برین؟!!
اگه ایشون گفتن مشکلی نیست! پس چرا من هر لحظه باید توضیح بدم!
و خدای ناکرده ایشون اشتباه به بنده یاد آور شدند، چرا ناظر، یکی بعد دیگری به بنده تلنگر می زنند!
نوشتن برای خودش آداب و پیش برد خاص خودش رو داره، با خاطر پریشان «اتل متل» هم نتوان نوشت♡