اگ بهم سوخته پلو بده ک همون اول کارمون به ضرب و شتم میکشه من عاشق دخترایه کد بانویم اصلا با دخترایی چیتان پیتانی ک بلد نیستن غذا بپزن حال نمیکنماینجوری نه
بگو حتی سوختهپلوت هم دوست دارم
بلاخره باید بتونه شکم منو سیر کنه:/
اگ بهم سوخته پلو بده ک همون اول کارمون به ضرب و شتم میکشه من عاشق دخترایه کد بانویم اصلا با دخترایی چیتان پیتانی ک بلد نیستن غذا بپزن حال نمیکنماینجوری نه
بگو حتی سوختهپلوت هم دوست دارم
کلفت که نمیگیریاگ بهم سوخته پلو بده ک همون اول کارمون به ضرب و شتم میکشه من عاشق دخترایه کد بانویم اصلا با دخترایی چیتان پیتانی ک بلد نیستن غذا بپزن حال نمیکنم
کلفت ک کلمه درستی نیست ولی زن بوی قورمه سبزی نده زن تو نیست زن همسایه استکلفت که نمیگیری

نباس اینو میگفتی داداشببخشید خانوم شما خربزهاین؟ آخه میخوام بخورمتون و.. پای لرزتون بشینم![]()

نوچ نوچ نوچ مدیر شعری مثلا مولانایی، سعدی چیزیببخشید خانوم شما خربزهاین؟ آخه میخوام بخورمتون و.. پای لرزتون بشینم![]()

وقتی کاربرا از ماتریکس خارج میشناوووو من شاعرم واسه خودمچون خودت گفتی میگما... بعدا گردن من نندازی ها
دروازه بهشت است یک کوچه بعد نافت
امشب دعوتم کن، مرا زیر لحافت
![]()
بچه اینجوری میگی اون بهش برمیخوره و هر چی بلده برات نام میبره:/ میفهمی آشپزی بلده یا نهاگ بهم سوخته پلو بده ک همون اول کارمون به ضرب و شتم میکشه من عاشق دخترایه کد بانویم اصلا با دخترایی چیتان پیتانی ک بلد نیستن غذا بپزن حال نمیکنم